Susiç'in gözü daha üst sıralarda

Teknik Direktör Safet Susic, tesislerde bu sabah yaptığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Susic, bu sezon öncelikli hedefin ligde kalmak olduğunu ve bundan sonra ligi daha yukarılarda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Susiç'in gözü daha üst sıralarda
Bu hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacaklarını ve amaçlarının galibiyet olduğunu belirten Susic, “Bunu oyuncularıma da söyledim. Henüz lig bitmedi. Daha oynayacağımız maçlar var. Bugüne kadar oluşturduğumuz güzel imajı bozmamalıyız. Bunun için çalışmalıyız. Akhisar çok iyi bir seri yakaladı. Bizden 2 puan daha iyi durumdalar. Biz yenersek bir puan üzerlerine çıkacağız. Kardemir Karabükspor maçından önce de söylediğim gibi bu maçta da çok pozisyonlu çok gollü bir maç bizi bekliyor. Her iki takımdan da ofansif, açık ve heyecanlı bir futbol bekliyorum” dedi. 

Bir gazetecinin Brezilyalı forvet Vagner Love’un performansı hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine Safet Susic, “Vagner çok büyük, hayatı boyunca başarılı olmuş ve çok iyi özelliklere sahip, önemli bir oyuncu. Sezon sonunda büyük bir ihtimalle gol kralı olacağını düşünüyorum. Ancak bu hedefini garantilemesi için birkaç gol daha atması gerekir. Bunu hak ediyor. Burada mutlu ve huzurlu olduğunu biliyorum. Önümüzdeki sezon da mukavelesi devam ediyor. Burada kalacağını ümit ediyorum. İsteğim o yönde” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 12:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83