Kaymakam Harputlu'dan Alanya'ya mesaj var

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Harputlu'dan Alanya'ya mesaj var
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin en önemli günü olan 19 Mayıs 1919 "Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"nın 98'inci yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içindeyiz.

19 Mayıs 1919, Türk Milletinin ümidinin, cesaretinin ve kararlılığının en açık göstergesi, tarihi bağımsızlık meşalesinin yakıldığı, esarete boyun eğmeyeceğinin gösterildiği gündür. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’a çıkışı, milletimizin makûs talihini değiştiren, tarihi ve stratejik bir girişim olduğu gibi, Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı ve aynı zamanda Milletimiz ve Ülkemiz için büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adımdır.

Sevgili Gençler;
Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefinde en önemli görev sizlere düşmektedir. Bu nedenle sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli amacımızdır.

Birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, birbirine sevgi ve saygı ile kenetlenen, değerlerine bağlı, üzerimizde dalgalanan ay yıldızlı al bayrağımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet yaşatılacağının sorumluluk ve bilincinde olunması gerekmektedir. Siz değerli gençlerin, ülkemizi en iyi şekilde yarınlara taşıyacağına inancımız tamdır. Sizler, Türkiye’yi aydınlatan güneşin ışığını yansıtıyorsunuz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, sonsuz minnet duyguları 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2017, 13:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83