“ Meclis listesinde sürprizlerimiz var”

AGC’yi kahvaltıda ağırlayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Belediyesi Meclis Listesi’nde sürpriz isimlerin olacağının sinyalini verdi.

“ Meclis listesinde sürprizlerimiz var”




Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı, Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıda AGC Başkan Gaye Coşkun ve yönetimini ağırlayan İlçe Başkanı Mustafa Toklu ziyaretçileri ile gündeme ilişkin bol bol sohbet etti.



Toklu, " AGC üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.  Biz Alanya basınının gücünü ve toplumdaki farkındalığını çok iyi biliyoruz. Topluma doğru haberi ulaştırma adına başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Biz bir kez da hem toplumu aydınlattıkları hem de yapılan hizmetler ve siyasilerin fikirlerini vatandaşlara ulaşma noktasına bize destek verdikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

banner111

BELEDİYENİN MECLİS LİSTESİNDE SÜRPRİZ İSİMLER VAR

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı kapsamında MHP ile ortak liste mi yoksa ayrı liste mi oluşturulması konusunda da açıklamada bulunan Toklu, "Meclisin nasıl şekilleneceği ile ilgili genel merkezimizden henüz bizlere bir açıklama gelmedi. Ama biz her 2 ihtimali değerlendirerek meclis üyesi çalışmalarını sürdürmekteyiz. Meclis listesini oluştururken hem partimizin hem de toplumun beklediği kriterleri göz önüne alıyoruz. Listede kadın-erkek eşikliği ve gençlik noktasında liste oluşturmak ve toplumun hem meslek anlamında bir katım kriterlere dikkat ederek en iyi listeyi Alanyalı vatandaşlarımızla buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel merkezimizden gelecek talimat doğrultusunda listenin ayrı mı olacak yoksa birleşik mi olacak son hafta içerisinde şekillendireceğiz. Yine listemizde AK Parti ilçe teşkilatı olarak Alanya'mıza en iyi hizmeti verebil adına bir takım çalışmalarımız oldu, listeyle ilgili. İnşallah sürpriz isimlere de listemizde yer verip en iyi hizmeti getirmek için üzerimize düşeni yapacağız" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83