Meteoroloji'den Antalya ve Alanya için 2 uyarı

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Alanya ve Antalya için iki uyarı yaptı

Meteoroloji'den Antalya ve Alanya için 2 uyarı
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinde kent için iki kritik hava tahmini uyarısı yaptı. Birinci uyarıya göre salı günü öğlen saatlerinde zaman zaman fırtınaya dönüşecek kuvvetli rüzgar bekleniyor. İkinci uyarı ise aşırı yağışlarla ilgili geldi.

BİRİNCİ UYARI:

"Yapılan son tahmin ve meteorolojik değerlendirmelere göre rüzgarın; 25.12.2018 Salı günü öğle saatlerinden sonra Antalya genelinde güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek başta soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

İKİNCİ UYARI:

"25.12.2018 (Salı) günü Antalya il genelinde görülecek olan sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların öğleden sonra etkisini artırarak Serik, Manavgat, Alanya, Gazipaşa, İbradı, Akseki, Gündoğmuş İlçelerinde 26.12.2018 (Çarşamba) sabah saatlerine kadar aralıklarla çok kuvvetli (51-75mm) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2018, 07:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83