OKULLARA FIRTINA VE YAĞMUR TATİLİ

Meteoroloji’nin günlerdir art arda yaptığı şiddetli sağanak yağış uyarısı nedeniyle herkes okulların tatil olup olmayacağını soruyor. İşte o sorunun cevabı

OKULLARA FIRTINA VE YAĞMUR TATİLİ

Meteoroloji Antalya 4’üncü Bölge Müdürü Erol Aydın, bugün saat 13.30’da fırtına ve şiddetli sağanak yağış nedeniyle Antalya Valisi Muammer Türker’e Cuma günü okullar için risk oluşturabileceği gerekçesiyle bilgi verdi. Antalya Valiliği, saat 16.00’da son bir değerlendirme daha yapıldıktan sonra, okullar dağılmadan tatille ilgili net kararın açıklanmasını uygun buldu. Saat 16.00’da yeniden toplanan Antalya Valiliği Kriz Masası, yarın okulların tatil edilmesine karar verdi. Antalya il genelinde 23 Ekim Cuma günü okullar bir gün süreyle tatil edildi.

banner111
Antalya Valiliği´nden yapılan açıklama şöyle: "Antalya ili tüm ilçede ilkokullar, ortaokullar, liseler ve anaokulları Cuma günü (23.10.2015) 1 günlüğüne tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel de 23.10.2015 Cuma günü idari izinli sayılacaklardır"

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 17:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83