PLAJLAR YENİDEN BÜYÜKŞEHİR'İN OLDU

Antalya Valiliği, Alanya plajlarına ilişkin BİM'in aldığı karar üzerine yeniden komisyonu topladı. Başkan Yücel'in de katıldığı komisyon, Alanya plajlarını yeniden Büyükşehir'e verdi

PLAJLAR YENİDEN BÜYÜKŞEHİR'İN OLDU
Antalya 3. Bölge İdare Mahkemesi, Büyükşehir'e devredilen plajlardaki büfeler için Antalya Valiliği'nce yapılan toplantıya Alanya Belediyesi'nin davetedilmediğini tespit ederek, dava konusu kararda hukuka uyarlılık bulunmadığı yönünde bir karar almıştı. Bu kararla birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Plajlar artık Alanya Belediyesi'nin tasarrufunda. Bu konuda ciddi adımlar atacağız. Plajlarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceğiz. Kaçak yapanlarla mücadele edeceğiz" demişti. 

PlajlarınAlanya'ya geçmesinin mutluluğunu bile yaşayamayan Başkan Yücel'i, Antalya Valiliği Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu'nda yapılacak olan toplantıya davet ettiler. Başkan Yücel'in de katıldığı Antalya Valiliği Paylaştırma Komisyonu, Alanya plajları ve plajlardaki 41 büfenin de Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne devri yönünde karar aldı. Plajların Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine ilişkin kararına ise Başkan Yücel itiraz etti. Komisyonun kararına şerh koyan Başkan Yücel, bu yöndeki kararı imzalamadı. Yücel'in plajların Alanya Belediyesi'ne devredilmesi için yeniden dava açtığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83