ALANYA DÜNYA KUPASI'NA HAZIRLANIYOR

Alanya Belediyesi ve Türkiye Triathlon Federasyonu işbirliği ile 17-18 Ekim 2015 tarihlerinde Alanya Galip Dere Plajı’nda gerçekleştirilecek olan Triathlon ITU Word Cup Dünya Kupası için hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor…

ALANYA DÜNYA KUPASI'NA HAZIRLANIYOR
Alanya da Triathlon’un 25. yılına sayılı günler kala Alanya Belediye Binası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda; Triathlon ITU Word Cup Dünya Kupası öncesi son hazırlıklar ele alındı. Toplantıya Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Nazmi Yüksel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Triathlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyon İcra Direktörü Mehmet Zafer Peker, belediye birim amirleri ve ilgili birimler katıldı.

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula başkanlığındaki toplantıda çalışmalar, yapılacak işler, iş paylaşımı, güvenlik önlemleri ve yarışın tüm konularının üzerinden son kez geçildi.

ALANYA YA YAKIŞAN BİR ORGANİZASYON OLACAK

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula; “Dünya Kupasına en iyi şekilde hazırlandık. Hiçbir hata ve eksiklik olmadan geçmesi için tüm önlemleri aldık. Triathlon ITU Word Cup Dünya Kupası’nın sağlıklı ve kusursuz gerçekleştirilmesi için herkes elinden gelen çabayı gösterecek.”dedi.

Alanya’mız için eşsiz bir tanıtım fırsatı olacağını söyleyen Başkan Yardımcısı Kula; “Dünya basınının takip edeceği organizasyon Dünya’nın çeşitli ülkelerinden birçok insana ulaşacak. Yarışla birlikte güzergâh üzerindeki yerlerde tanıtılacak ve Alanya güzelliğini bir kez daha gösterecek. Alanya ya yakışır bir organizasyon olacak.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 12:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83