Şahin'den önemli ihale açıklaması

Projesi ALTSO Başkanı Mehmet Şahin tarafından hazırlatılan Türkler Mahallesi’ne yapılacak Yeni Toptancı Hali’nin ihalesi 11 Ekim 2016 Salı günü Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Şahin'den önemli ihale açıklaması

 Çok sayıda  firmanın katıldığı ihale konusunda bilgi veren ALTSO Başkanı Şahin, “ İhale komisyonunun değerlendirmesi devam ediyor. 4 Firmanın teklifi üzerinde komisyon çalışmalarını yürütüyor. Bir de kanuni itiraz süresi var. Biz bu projenin tamamlanana kadar takipçisi olacağız” dedi.

banner111
“SANDIK ÇAKIYORDUM, PROJEYİ ÇİZMEK BİZE NASİP OLDU”

“Çocuk yaşlarda Alanya halinde sandık çakıyordum. Mevlam nasip etti bu büyük projeyi çizmek bize nasip oldu” diyen Şahin, bir hayalin daha gerçekleşiyor olmasının mutluluğunu tüm tarım sektör temsilcileri ile birlikte yaşadıklarını dile getirdi.
Başkan Şahin, “Alanya hal sektör temsilcilerimizin taleplerini dikkate alarak proje hazırlamıştık. Projemiz bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde ihaleye çıktı. Önemli bir virajı daha geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Alanya’mıza hayırlı olsun. Projede her ayrıntıya yer verildi. Türkler Mahallesi'nde 160 dönüm arazi üzerine yapılacak 157 dükkan, sosyal alan, otopark ve diğer gerekli tesisleri içinde barındıracak. İçerisinde sosyal alanlar ile bir de cami olacak. Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi.

ŞAHİN’DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Başkan Şahin açıklamasında bu projede emeği geçenleri de unutmadı. Şahin ; “Bu önemli projenin hayata geçirilmesinde başta Alanya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere,  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projeyi ilk kez gündeme getiren dönemin Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu ve yine dönemin Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile çalışma arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83