Seçim ofisinde duygusal anlar: 'Bana babalık yaptın'

ALESO Başkan Adayı Nuri Demir'in seçim ofisine gelen çay ocağı işletmecisi Muhammet Okşar, Nuri Demir'in kendisine babalık yaptığını belirterek gözyaşlarını tutamadı.

Seçim ofisinde duygusal anlar: 'Bana babalık yaptın'
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) seçimleri 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Bir dönem daha başkanlık yapmak için kolları sıvayan ALESO Başkanı Nuri Demir bir yandan esnaf ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da açtığı seçim ofisinde ziyaretçilerini ağırlıyor. 

Demir'in seçim ofisinde dün akşam saatlerinde duygusal anlar yaşandı. ALESO üyesi olan çay ocağı işletmecisi Muhammet Okşar, yine oda üyesi olan eşi Emine Okşar'ın evde yapmış olduğu tatlı ile birlikte Demir'in seçim ofisini ziyaret etti. Tatlıyı Demir'e armağan eden Okşar, Demir'in başaralı olmasını canı gönülden istediğini belirtti.

Babasını 11 yaşındayken kaybettini belirten Okşar, kendisine en çok babalığı Nuri Demir'in yaptığını söyledi ve gözyaşlarına boğuldu. Nuri Demir'in kendisi için yaptıklarını gözyaşları içinde anlatan Okşar, herkesi duygulandırdı. Okşar'ın sözleri üzerine duygulanan Başkan Nuri Demir'de gözyaşlarını tutamadı. Seçim ofisinde bulunan esnaflarda duygu dolu anlar yaşadılar. 

Okşar, "Herkes başkan olur ama kimse Nuri Demir gibi, baba gibi başkan olamaz." dedi. Okşar ve Demir duygusal anların ardından birlikte fotoğraf çektirdiler. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83