YENİ ORMAN MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Alanya Orman İşletme Müdürlüğüne atanarak görevine başlayan Aydın Açıkbaş, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

YENİ ORMAN MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

 Bolu Orman İşletme Müdürlüğü Akçakoca Orman İşletme Şefliğinde görevli iken Alanya Orman İşletme Müdürlüğüne atanarak görevine başlayan Aydın Açıkbaş, Alanya gibi güzel bir kentte görev yapacağı için mutlu olduğunu söyledi. Tüm gayretleri ile Alanya için çalışacaklarını ifade eden İşletme Müdürü Aydın Açıkbaş, Kaymakam Tanrıseven’e Alanya Orman İşletme Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

banner111
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da Kaymakamlık, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel İdareler ve Sivil Toplum Kuruluşlarının el birliği içerisinde çalıştığını belirtti.

“KIRSALDA YAŞAYAN VATANDAŞIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜN” 

Kaymakam Tanrıseven, Alanya’nın kırsal kesiminde yaşayan vatandaşlara her türlü hizmetin götürülmesine önem verdiklerini belirterek Müdür Açıkbaş’a; “Kapınız vatandaşa her zaman açık olsun, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlara gerekli hizmetleri götürün. Kırsaldaki vatandaşımızın yüzünü güldürün. Alanya’daki göreviniz hayırlı uğurlu olsun, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83