AKAR'DAN TOSMUR MUHTARLIĞI AÇIKLAMASI

Hakkındaki bir davanın kesinleşmesi sonucu Tosmur Mahalle Muhtarlığı mühürünü devreden Feyzullah Akar'dan açıklama var.

AKAR'DAN TOSMUR MUHTARLIĞI AÇIKLAMASI

 Alanya'nın Tosmur Mahallesi Muhtarı Feyzullah Akar, basına yansıyan 'Muhtar görevden alındı' haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Bu tür haberlerin kendilerini üzdüğünü belirten Akar, "Bizim muhtarlık ile ilgili olan hiç bir suçumuz bulunmamaktadır. Kesinleşmiş olan davamız 2008 yılından devam eden ve 2013 yılında sonuçlanan ve 12/05/2016 tarihinde yargıtayın onadığı davamızdır. Yargıtay savcılık görüşünde yeniden yargılama ve bozma talep etmiş, devamında 23. ceza dairesi ek tebliğname ile kararın onanmasını istemiş ve onamıştır. Adaletin kestiği parmak acımaz düsturumuz vardır. Saygılıyız" dedi. 

banner111
Akar açıklaması şu şekilde sürdürdü: 

"Öte yandan muhtarlık makamı ve mührümü 12/05/2016 tarihinde azammız olan Hasan Kaçmış'a Kaymakamlık makamının tarafıma tanıdığı yasal izin sürem içerisinde 15 günlük izne ayrıldım. 27/05/2016 tarihinde iznim bitmiş görevime dönemedim. Azamız Hasan Kaçmış kaymakamlık makamına 30/05/2016 tarihi itibari ile mührümüzü ve beratımızı teslim etmiştir.
 Kaldı ki muhtarlık atamaları Kaymakamlık makamının yapacağı görevdir. Kaymakamımız sn Dr. Hasan Tanrıseven aza arkadaşlarımız arasından bir arkadaşımızı araştırmaları neticesinde Tosmur Muhtarlık görevine getireceklerdir. Takdir Alanya Kaymakamımız sn. Dr Hasan Tanrıseven'e aittir. Kaldı ki aza arkadaşlarımız arasında asil, yedek herkes eşit oy almış bir arkadaşımız 1 oy farkla 1. aza olmuştur. Denildiği gibi kimse en çok oy almamıştır. Bizim dileğimiz Tosmur'umuza en iyi hizmeti kim yapacaksa o olsun. Yaylasıyla, mahallesiye Tosmur büyük bir alana sahiptir. Temennimiz hizmettir."

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 09:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83