" İNCİRLİK ÜSSÜ DERHAL KAPATILSIN, İLİŞKİLER GÖZDEN GEÇİRİLSİN"

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD’nin ABD askerleriyle birlikte hareket ettiklerini, artık bu durumun alenen fotoğraflara yansıdığını belirterek “Bölücü terör sırtını ABD’ye yaslamıştır, ABD’nin ülkemizde kullandığı Adana’daki İncirlik üssü derhal kapatılmalıdır” dedi.

" İNCİRLİK ÜSSÜ DERHAL KAPATILSIN, İLİŞKİLER GÖZDEN GEÇİRİLSİN"

 Bütün bu karşılaştığımız saldırıların amacı ABD, AB ve İsrail’in Irak, Suriye, İran ve Türkiye’den koparılacak topraklarla kurmayı planladıkları Büyük Kürdistan (2.İsrail) devletinin bölgemizde kurulması projesidir diyen Kurtoğlu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na seslenerek yaşananları “bu yaptığınız iki yüzlülüktür, müttefikliğe sığmaz, ayıp ediyorsunuz demekle geçiştirilecek bir durum değildir. Dışişleri Bakanlığımız derhal gereğini yapmalı ve bu anlamda kurulan ilişkiler dermehal gözden geçirilmelidir” dedi.

banner111
Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun yaptığı açıklamanın ayrıntıları şöyle:

Büyük Türk Milleti’ne ve vatanımıza karşı girişilen saldırılar her gün yeni bir boyut kazanıyor.Söz konusu saldırılar siyasi ,ekonomik,askeri alanda hız kesmeden devam ediyor. 24 Temmuz 2015 tarihi itibariyle milletimizin göz bebeği TSK ve güvenlik kuvvetlerimiz vatan savunmasında zaferlere imza atmış ve başımıza bela edilen PKK terör örgütünü beyaz bayrak çekip teslim olma noktasın getirmiştir. Ulaşılan bu olumlu tablo, belayı üzerimize salan başta ABD, AB ve İsrail üzerinde büyük bir telaşa neden olmuştur. Ellerindeki siyasi ve ekonomik B planlarına harekete geçirip milletimize psikolojik olarak yıpratma eylemlerini başlatmışlardır.

Bütün bu karşılaştığımız saldırıların amacı ABD, AB ve İsrail’in Irak, Suriye, İran ve Türkiye’den koparılacak topraklarla kurmayı planladıkları Büyük Kürdistan (2.İsrail) devletinin bölgemizde kurulması projesidir. Ülkemiz ve bölgemizde attıkları her adım bu projenin gerçekleşmesi içindir. Ülkemizin diğer hedef ülkelerden farklı olarak bu projenin sahibi başta ABD, AB ve İsrail ile stratejik ve derin işbirliği içinde olmasıdır. İşin en zor ve anlaşılmaz yanıdır ve bu durum öyle veya böyle milletimizin gözünden kaçırılmaktadır. Bu günlerde olduğu gibi gizlenemeyen ihanetlerle karşılaşılmış her şey açıkça ortaya dökülmüştür. 

ABD ve NATO’nun  PKK’ya yardımı ve desteği yıllardır sürmektedir. Bilindiği gibi Eski Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Sn. Eşref Bitlis’in bu durumu tespit etmesi sonrasında alçakça bir suikast sonucu katledilmiştir. Atatürk rotasından çıkıp Atlantik rotasına girdiğimiz günden beri adım adım bu günlere gelindi. ABD silahlı kuvvetleri PKK, PYD güçleri ile birlikte savaşıyorlar. İşte her şey ortada ve açıkta.Artık ülkemize saldıranlar kendilerini gizleme gereğini duymuyorlar. Bu yaptığınız iki yüzlülüktür, müttefikliği sığmaz, ayıp ediyorsunuz demekle geçiştirilecek bir durum değildir. 

Düşman yüzünü göstermiş hayâsız bir pişkinlikle ihanetini sürdürüyor. AB’ye gelince, dün Fransız Sarkozy, bu gün İngiliz başbakanı Cameron açıkça Türkiye’nin Avrupa da yeri yok diyor. Almanya başbakanı Angela Merkel baştan beri ayrıcalıklı ortaklık diye uyduruk önerilerde bulunuyor. Şimdi de parlamentoların yetkisiz olduğunu bilmesine rağmen “Ermeni Soykırımı Yalanını” onaylatmak için parlamentoya taşıyor. AB kapısında 3000 yılına kadar bağlı kalmamızı ön görmüşler. PKK sevicisi bu zavallıların milletimizi aşağılayan bu tutumlarına yarım ağızla cevap verilmemelidir. Milletimiz top yekûn direnme pozisyonu almalı, ABD ve AB ile yapılan başta NATO anlaşmaları,  İncirlik mutabakatı ile İncirlik Üssü kullanımına derhal son verilmelidir. Bölgemiz ve ülkemizdeki yıkıcı faaliyetlerin lojistik destek merkezi haline getirilmiştir. Bu anlaşmalar derhal iptal edilmeli NATO’dan çıkılmalıdır. Ekonomik yıkımlarımızın sebebi olan AB gümrük birliği anlaşması başta olmak üzere bütün ikili anlaşmalar masaya yatırılmalı ve son verilmelidir. Bölgemizdeki yıkım projesi sahipleri ile onların projelerini alt etmek mümkün değildir. Bu fasit daire derhal kırılmalıdır. Komşularımızla başta Suriye ve Rusya olmak üzere bu günden tezi yok hemen ilişki kurulmalı ortak düşmanla birlikte savaşılmalıdır. Milletimize gerçekler anlatılmalı. bu güne kadar sürdürülen emperyalist dayatma gayri milli siyasetler terk edilmeli .Her alanda Milli seferberlik uygulanmalıdır.Bu ancak Vatan Partisinin merkezinde bulunacağı ülkemizin tüm milli güçlerinin temsil edildiği Milli Hükümetle mümkündür.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 11:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83