Yücel'den hastaneye kesintisiz ulaşım

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent içi ulaşımı kolaylaştırmak ve imar yollarını bağlantıları ile birlikte hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yücel'den hastaneye kesintisiz ulaşım
Alanya Belediyesi, şehrin her noktasında sürdürülen yeni yol ve yol genişletme çalışmalar ile yeni güzergâhları ulaşıma kazandırmaya devam ediyor. Özellikle Oba, Cikcilli ve Karakocalı Mahallelerinde yeni çevre yolu ile imar yollarının bağlantılarını hazır hale getirmeyi hedefleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Oba Mahallesi Çarşamba Mevkii’nden yeni oba köprüsüne uzanan 20 metrelik imar yolunun açılması talimatını verdi.

Çarşamba Mevkii’nden üsten geçen yeni çevre yolunun altından yeni oba köprüsüne bağlanacak olan 20 metrelik imar yolu ile vatandaşların Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne  (ALKÜ) kesintisiz ulaşım sağlayacaklarını söyleyen Başkan Yücel, “Bölgedeki imar yollarını ulaşıma kazandırmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Özellikle yeni çevre yolu ile imar yollarının bağlantılarını sağlamak için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Çarşamba Mevkii’nden yeni oba köprüsüne uzanan 20 metrelik imar yolu çalışmalarımız sırasında öncelikle altyapıyı yapıyoruz. Şu an yeni çevre yoluna bağlantısını yaptığımız imar yolunun dere geçişlerine yağmur suyu drenajlarını yapıyoruz. Bu şekilde sağlıklı ve standart yapılaşmanın da önünü açmış oluyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83