YÜCEL’DEN GÖKBEL GÜREŞLERİNE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu hafta sonu Gökbel Yaylası’nda gerçekleştirilecek 12. Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerine tüm Alanya halkını davet etti.

YÜCEL’DEN GÖKBEL GÜREŞLERİNE DAVET

 Alanya Belediyesi haftalık Encümen Toplantısı, birim amirlerinin ve encümen üyelerinin katılımıyla Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi.

banner111
“GÖKBEL TÜRKİYE’DEKİ SAYILI GÜREŞ ORGANİZASYONLARINDAN BİRİSİ”
A
lanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık encümen toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.  Bu hafta sonu 12.’si gerçekleştirilecek olan Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne hazır olduklarını belirten Başkan Yücel; “Organizasyonumuza Cumartesi günü 19.30’da gerçekleştireceğimiz Demokrasi Yürüyüşümüz ile başlayacağız. Pazar günü de güreşlerle devam edeceğiz. Kırkpınar’da bugüne kadar başpehlivan olmuş ve altın kemeri kazanmış güreşçilerden tamamına yakını er meydanımızda olacaklar. Diğer alt boylarda güreşecek olanların da hepsi derece yapmış güreşçilerimiz. Gökbel’e 400’ün üzerinde güreşçi bekliyoruz ama bu sayının 600 olacağı söyleniyor. Bu da Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin önemini ve Türkiye’deki sayılı güreş organizasyonlarından birisi olduğunu gösteriyor. “ dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN GÖKBEL GÜREŞLERİNE DAVET

Tüm Alanya halkını Gökbel Güreşlerine davet eden Başkan Yücel, “Tüm Alanya halkını bu stresli günlerin arasında Gökbel’de 2 gün ağırlamak istiyoruz. Alt yapı olarak insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği her şeyi hazırladık. Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızın Gökbel’de stresten uzak, tatil havasında 2 gün geçireceğine inanıyorum. Herkesi Gökbel’e bekliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83