"Haydi Gençler Teknofest'te buluşalım"

Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, gençleri Teknofest İstanbul'da buluşmaya davet etti.

"Haydi Gençler Teknofest'te buluşalım"
 Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, teknoloji yarışmalarına, hava gösterilerine, eğlenceli etkinliklere ve konserlere şahitlik etmek isteyen 14-29 yaş arası gençleri Teknofest İstanbul'da buluşmaya davet etti.
Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest İstanbul, Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek.
Festival kapsamında teknoloji yarışmalarına, hava gösterilerine,eğlenceli etkinliklere ve konserlere şahitlik etmek isteyen 14-29 yaş arası gençler Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne başvurabilecek.
Yarışma 12 farklı kategoride düzenlenecek. Yarışmacı takımlara, hazırlık sürecinde kendi projelerini geliştirmeleri için teknik malzeme ve ekipman desteği verilerek, gençlerin teknoloji geliştirmeleri desteklenecek.
Festival, Türkiye'nin milli teknoloji hamlesinde önemli rol oynayan kuruluşların destekleriyle düzenleniyor. Teknofest İstanbul'un teknoloji yarışmaları Aselsan, Baykar, İGA, İsbak, Roketsan, TAI, Türk Hava Yolları (THY), TÜBİTAK ve TÜRKSAT başta olmak üzere pek çok önemli kurumun desteğiyle düzenlenecek.
Katılımın ücretsiz olduğu festival ile Türkiye'nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi ve teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2018, 14:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83