AK Parti'nin Alanya adayı Toklu mu?

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği vefa yemeğinde konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bizim partimizin diğer partilerden ayıran özellik vefadır. Bu kutlu yolculukta trenden inip, ihanet etmeyen herkesle biz hangi görevde olursa olsun, daha önce hangi görevi üstlenirse üstlensin, birlikte el ele kol kola devam ediyoruz” dedi.

AK Parti'nin Alanya adayı Toklu mu?
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, ‘Dünden bugüne’ projesi kapsamında 2001-2018 yılları arasında görev yapan İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimlerini Olive Garden’de düzenlenen yemekli toplantıda ağırladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş da katıldığı toplantıya çok sayıda partili katıldı. Toplantı basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilirken toplantı öncesinde kısa bir açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Her partinin kendisine göre farklı politikaları var. Ama bizim partimizin başka bir özelliği de vefadır. Bu kutlu yolculukta trenden inip, ihanet etmeyen herkesle biz hangi görevde olursa olsun, daha önce hangi görevi üstlenirse üstlensin, birlikte el ele kol kola devam ediyoruz” dedi. 

"ADAY ARAŞTIRMAMIZ BİTMEK ÜZERE"

Yerel seçimler öncesinde Ak Parti’nin Alanya Belediye adayını belirleme süreciyle ilgili de konuşan Bakan Çavuşoğlu, “Şuanda genel merkezimiz ve ilgili birimler aday belirleme sürecini yürütüyorlar. Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan da bizzat bu çalışmalara katılıyor. Dolayısıyla önce büyükşehir ve iller daha sonra ilçelerin adayları yavaş yavaş belli olacak. Şuanda anketler, temayüller ve istişareler yapılıyor. Bu seçimlerde daha önceki seçimlere göre biraz daha önceden adaylarımızı belirleyeceğiz ki çalışmalarını zamanlıca yapabilsinler, bizde onlara destek verelim” şeklinde konuştu.

"TOKLU, BAŞARILI BİR ARKADAŞIMIZ"

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun isminin de belediye başkan adaylığı ile ilgili geçtiği hatırlatılan Bakan Çavuşoğlu, “Mustafa Toklu sevdiğimiz bir arkadaşımız. O nedenle kendisini ilçe başkanı yaptık. Bugüne kadar da başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Mustafa Toklu ve bizim görev verdiğimiz arkadaşlarımız hangi görevi versek başarıyla yürütür. Bir şahıs üzerinde şuanda benim adaylıkla ilgili yorum yapmam, partimin yürüttüğü sürece de saygısızlık olur. Partimiz en isabetli kararı verecektir.  Bizde o aday etrafında birleşeceğiz.  Her türlü desteğimizi vereceğiz” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 09:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83