Alanya AK Parti yarın sandık başına gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe kongresine hazırlıklarını sürdürüyor. Teşkilat 22 Temmuz Cumartesi günü delege seçimi yapacak.

Alanya AK Parti yarın sandık başına gidiyor
AK Parti'nin 6'ıncı olağan kongresinde oy kullanacak delegeleri belirmek için teşkilat yönetimi yarın üyelerin önüne sandık koyacak. Ağustos ayında yapılması planlanan ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delegeyi belirleyecek olan sandık öncesi, ilçe yönetimi hazırlıklarını tamamladı. 22 Temmuz Cumartesi günü 10:00-12:00 saatleri arasında AK Partililer oy kullanacak.

Bilindiği gibi AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda kongre öncesi Sabri Tos adaylığını açıkladı. Mevcut Başkan Mustafa Berberoğlu ise aday olup olmayacağını açıklamadı. Öte yandan  teşkilat kongre tarihini belirlemek için DİB Mevlüt Çavuşoğlu’nun Alanya’ya geleceği bir tarihin belirlenmesini bekliyor. 

Kongresi öncesi çalışma başlattıklarını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "Yarın Alanya'nın 102 mahallesinde sandık kuracağız. Her mahallede ayrı ayrı kurulacak olan sandıklarda mahallenin kaç delege kontenjanı varsa o sayıya göre üyeler, seçimle kendisini kongrede temsil edecek delegeyi seçecek. Alanyamızdaki 28 bin üye 400 delegeyi belirlemek için kendi mahallesinde saat 10.00 ile 12.00 arasında sandık başına gidecek. Her üyemizin demokratik hakkını kullanması ve aday olan kişileri delege olarak seçmelerini temenni ediyorum" dedi  

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2017, 18:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83