'ALIN SİZE 2023 GERÇEĞİ'

Saadet Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, AK Parti'nin 2023 yılında yapmayı planladıklarını kendi görüş ve düşünceleriyle anlattı.

'ALIN SİZE 2023 GERÇEĞİ'
Haber: Buse ÇALIK

Saadet Partisi Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca, 'AK Parti 2023 yılında iktidarlığa devam ederse, Türkiye'nin İsrail terör devletinin bir eyaleti olduğunu göreceğiz.' dedi. 
SP'li Sarıca sözlerine şöyle devam etti;

'2023'te bu beylerin hedefi tutarsa, hala sivil anayasayı tartışır olacağız. Nasrettin Hoca'nın maya çalması gibi, bu maya tutarsa, bu beyler iktidarda olursa, Büyük Ortadoğu Projesi sayesinde bölge ülkelerinin sayısının iki katına çıktığını göreceğiz. 

'FAKİRLER EZİLDİKÇE EZİLECEK'

Kredi kartı borcu dolayısıyla evine icra gelmeyen hiç bir evin kalmadığını duyacağız. Ancak zenginlerin yaşadığı sitelerin etrafında dilenen fakirlere polislerin biber gazıyla müdahale ettiği haberlerini illaki okuyacağız. Boşanma oranlarının evlenme oranlarını geçtiğini duyacağız. 

'ÖĞRENCİLER İŞSİZ KALACAK'

Kahvehanelerde yaşlılara yer kalmadığını çünkü kahvehanelerin genç üniversite mezunu işsizlerle dolu olduğunu göreceğiz. Her üniversite öğrencisinin başında 10 polisle üniversite imtihanlarının yapıldığına şahit olacağız.

'CUMHURBAŞKANININ YAKINI OLMAYAN AÇ KALACAK'

Tıpkı Bankalar gibi kalan bir kaç fabrikanın isminin gavurca olduğuna şahit olacağız. Cumhurbaşkanının çocukluk arkadaşı,askerlik arkadaşı,mahalleden arkadaşı,belediyelerden arkadaşı ve şöförlerinden başka hiç kimsenin milletvekili adayı olamadığını göreceğiz.

'ESNAF DİLENCİLİK YAPACAK'

AVM'lerin önünde bakkalların, kasapların, terzilerin dilencilik yaptığına şahit olacağız. Tüm bütçe gelirlerinin faize gittiğine şahit olacağız,her iki kişiden birinin işsiz olduğuna şahit olacağız.

Yasama faaaliyetlerinin, emniyet işlerinin, güvenlik işlerinin belki de TSK nin özelleştirildiğine şahit olacağız.

'YAĞMUR SULARI PARAYLA SATILACAK'

Köyler de üç beş tane yaşlıdan başka kimsenin kalmadığını göreceğiz, KDV ve ÖTV gibi vergilerden dolayı halkın isyan noktasına geldiğini göreceğiz, bir zamanlar Afrikada ,Latin Amerikada yağmur sularının parayla satıldığını ,toplandığını göreceğiz.












Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 10:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83