BUGÜN AK PARTİ'NİN DOĞUM GÜNÜ

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, partisinin kuruluşunun 14'ncü yıldönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

BUGÜN AK PARTİ'NİN DOĞUM GÜNÜ
Vatandaşların yarınlardan ümidini kestiği, ekonominin dibe vurduğu günlerde Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu karanlık tablo karşısında duyarsız kalmadığını ve omuz omuza verdiği arkadaşları ile birlikte 14 Ağustos 2001 yılında AK Parti’yi kurduğunu ifade eden Sümer, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti, halkın umudu olduğunu söyledi.


‘Herşey Türkiye İçin’ sloganı ile dünyada söz sahibi, bölgede lider ülke olmayı hedefleyen AK Parti'nin milletin bağrından çıkan, milletle birlikte, millet için siyaset üreten bir anlayışla girdiği ilk seçimde iktidara geldiğini kaydeden Sümer 14 yıl boyunca girdiği 11 seçimden de birinci çıkan AK Parti'nin, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan tüm yatırımların kat kat fazlasını ülkeye kazandırdığını ifade etti. Sümer şöyle devam etti:
"10 Ağustos 2014 günü halkımız artık Cumhurbaşkanını kendisi seçecekti. Gücünü milletten alan Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52 oy alarak Türkiye’nin halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı oldu. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasıyla, AK Parti’de ikinci yarı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile başladı. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, ‘Daima Adalet Daima Kalkınma’ diyerek, AK Parti’nin kuruluş amacı olan Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda aynı kararlılıkla yürümeye devam etti. Başkanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde 2023-2053 ve 2071 hedefimize ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız her nefesi, ülkemizde birlik ve beraberliğin, bölgemizde barış ve adaletin sağlanması için harcayacağız. Partimize oy veren veya vermeyen ayrımı yapmadan, tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet sunabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize, tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın desteği ile bu kutlu yürüyüş, bu hizmet siyaseti ilelebet devam edecektir."


Sümer, kuruluş yıldönümümüz nedeniyle Pazargünü saat 12.00’de Kepez Yeni Mahalle Alanyalılar Camii’nde Mevlid-i Şerif okunacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83