CAFER HOCA AKP'YE YÜKLENDİ

Seçim için ofis ve araç hazırlıklarına yeniden başlayan MHP Antalya 4. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

CAFER HOCA AKP'YE YÜKLENDİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Alanya’da partililerle buluşma toplantısında, “2001 ruhu ile hareket edeceğiz” şeklindeki sözlerine tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya 4. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, 13 yıllık AKP iktidarına yönelik eleştiriler sıraladı. Erken seçimin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın isteği ve zorlaması doğrultusunda gerçekleşeceğini ifade eden Uyar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 7 Haziran akşamı "Biz tek başına iktidarı kaybettik. Yeniden tek başına iktidar olmamız gerekir. Bunun için de en kısa zamanda erken seçim yapmamız gerekir. Erken seçime hazırlanın" dediğini anımsattı. 

'KOALİSYON OYALAMASI YAPILDI'

Uyar, açıklamasına şu sözlerle devam etti: "Bunun üzerine göstermelik koalisyon görüşmeleri başladı ve olumsuz sonuçlandı. 32 gün CHP, 2,5 saat de MHP ile görüşülmüş ama ne CHP ile ne de MHP ile ‘Gel koalisyon kuralım, devletimizi yönetelim’ denilmemiştir. Neticede 7 Haziran gecesi beyan ettiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın inisiyatifi ile 1 Kasım’da seçim yapılacak. Mevlüt Çavuşoğlu’nun AKP'nin kuruluşuna vurgu yaparak ‘2001 ruhu’ şeklindeki açıklamaları da  manidardır. Bu millet 2001- 2002 Türkiye gerçeklerine ve bunların ağızlarından çıkan beyanlarına bakarak 13 yıl bu partiyi iktidarda tuttu.

'KENDİ ZEVKLERİ ÖN PLANDA'

Ama 13 yıl boyunca AKP’nin 2001’deki aşkları ne ise bugün artık meşke dönüştü. Kendi keyifleri, zevkleri ve arzuları neyi istiyorsa ülkenin ve milletin gerçeklerinin önüne geçti. Bugün maalesef ülkemiz bir kaosun içinde kendisini buldu. Onların '2001 aşkı' dedikleri şey yolsuzlukla ve yoksullukla sonuçlandı. Onların '2001 aşkı' dedikleri tuttu, ülkemizi bölünme noktasına getirdi ve her gün 5-10 şehidin gelmesine sebep oldu.”

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83