'CALIŞMIYOR DİYENLERE ADETA CEVAP VERDİLER'

CHP Yönetim Kurulu bugün ki Kemal Kılıçdaroğlu mitinginde gösterdikleri performansla 'Yönetim çalışmıyor' diyenlere adeta cevap verdiler.

'CALIŞMIYOR DİYENLERE ADETA CEVAP VERDİLER'
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Alanya'da bir miting verdi. Dün geceden başlayan miting hazırlıkları ve bugünki mitingde gözler CHP İlçe Yönetimi üzerindeydi. Dün gece tam kadro miting alanına giden yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları bayrak ve pankart asma işlerini üstlendiler. Sabah saatlerine kadar çalışan yönetim kurulu üyeleri bugün ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşıladılar. 

Miting öncesi ve miting sonrası yaptıkları çalışmalarla ve gösterdikleri özveri ile 'CHP Yönetim Kurulu çalışmıyor' diyenlere adeta cevap veren Yönetim Kurulu Üyeleri vatandaşların takdirini kazandı. 

'MİTİNG SONRASI TOPLANTI'

Kemal Kılıçdaroğlu mitinginde görevlerini eksiksiz yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan yönetim kurulu üyeleri miting sonrası bir cafede durum değerlendirmesi yaptılar. Bundan sonraki dönemde yapılacak çalışmaları değerlendiren yönetim kurulu üyeleri, "İlk günki heyecanımızla bugünde partimiz için mücadele ediyoruz. Muhteşem ve bize yakışan bir miting gerçekleştirdik. seçim dönemine kadar elimizden gelenin fazlasını da yapmaya hazırız. Partide sadece bir kaç ismin çalıştığını söyleyenler bugün neredeydiler? Biz her zaman en önde partimizi temsil etmeye devam edeceğiz" dediler.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 19:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83