'CHP BU ÜÇ KADINA KALMIŞ, YAZIK!'

CHP'li olduğu bilinen Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top, İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Toksöz Çıtak ve Pınar Vural dışında kimsenin çalışmadığını belirtti ve duruma isyan etti.

'CHP BU ÜÇ KADINA KALMIŞ, YAZIK!'
1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partili (CHP) vatandaşlar partinin emektar isimlerini göreve çağırdılar. CHP'li olması ile bilinen Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top yaptığı açıklamada Alanya sayesinde yıllarca milletvekilliği yapan isimlerin bile ortalarda görünmediğini belirtti. Muhtar Top, "Bu CHP'li dediklerimiz Alanyamıza ne yapmışlar, partimize ne yapmışlar? Şimdi CHP zamanı; CHP'nin Alanya'da abileri olarak bilinen ve Alanya sayesinde yıllarca milletvekilliği yapmış, Atilla Emek, Osman Özcan neredeler? Hepsini çalışmaya davet ediyorum" dedi.

Muhtar açıklamalarında partide sadece üç ismin çalıştığını söyledi; "Bu parti sayesinde Belediye Başkanlığı yapmış, Belediye Meclis Üyeliği yapmış kişileri kenetlenmeye, iş başına geçmeye davet ediyorum. Alanya'da başta İlçe Başkanı Şengül Yeşildal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Toksöz Çıtak ve Pınar Vural dışında kimseyi göremiyoruz. Onlar ellerinden geleni yapıyor, hepsini tebrik ediyorum ama Emek, Özcan, Çelik, Sayar, Süvari, Can, Şimşek, Tekavut, Karagöz gibi bir çok soyisme sahip olanların artık taşın altına ellerini koyma vakti gelmiştir. Bu mu CHP'lilik."

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2015, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83