CHP'DE KILIÇDAROĞLU'NU KARŞILAMA SKANDALI

CHP'nin Alanya'da yapacağı miting için şehre gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamada adeta skandal yaşandı. Havaalanına giden yönetim kurulu üyeleri Kılıçdaroğlu'nun daha önce geldiğini öğrenince şok oldular.

CHP'DE KILIÇDAROĞLU'NU KARŞILAMA SKANDALI
ALANYA ADRES - ÖZEL HABER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün muhteşem bir mitinge imza attı ancak Kılıçdaroğlu'nu karşılamada adeta bir skandal yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Alanya - Gazipaşa Havalimanı'na gelecekti. CHP'nin tüm ilçe yönetim kurulu üyeleride Kılıçdaroğlu'nu karşılamak üzere Havalimanına gidecekti. Yönetim Kurulu üyelerine Kılıçdaroğlu'nun saat 10:00'da Havalimanına ineceği söylendi. CHP'liler saat 10:00'da Havalimanına gittiklerinde ise adeta şok yaşadılar. Çünkü Kılıçdaroğlu saat 09:00'da Havalimanına inmiş çoktaş yola çıkmıştı bile. 

İddialara göre havalimanında şok yaşayan yönetim kurulu üyeleri yakın çevrelerine parti içinde birlik olmadığını ve kendilerine yanlış bilgi verildiğini söyledikleri öğrenildi. 

Kılıçdaroğlu'nu karşılayamayan yönetim kurulu üyeleri tekrar Alanya'ya dönerek miting alanına geldiler. Yaşadıkları olaya rağmen miting alanına gelerek özveriyle çalışan ve görevinin başında bulunan yönetim kurulu üyelerinin bu hareketi ise vatandaşlardan takdir topladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83