Çorbacı'dan "İddialıyız" açıklaması

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, "2019 yerel seçimlerinde teşkilat olarak iddialıyız"dedi

Çorbacı'dan "İddialıyız" açıklaması
 CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, 2019 yerel seçimlerinde çok iddialı olduklarını söyledi.
"Adayımız kadar projelerimiz de ses getirecek." diyen Çorbacı, ""Vakti geldiğinde halkçı bir belediyecilik programıyla halkımızın karşısına çıkacağız. Modern, vizyon sahibi, yurttaşlarının tüm haklarını gözeten, halkçı bir belediyecilik anlayışı adına istişarelerimiz sürmektedir. Tüm halkımıza kapımız sonuna dek açıktır" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde yaptığı basın açıklamasında, "Açıklamalarımıza geçmeden evvel öncelikle rahmetli Erdal İnönü'yü anıyoruz. İnönü, yaşamı boyunca gerek bilime gerekse de Türkiye siyasetine büyük katkılarda bulunmuştur. Siyasi çizgisi, insan odaklı yaklaşımı ile her zaman örnek teşkil eden Erdal İnönü'yü rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı. 

"ADAY KONUSUNDA İDDİALIYIZ" 

Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlere de değinen Çorbacı "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir çok yerde belediye başkan adayları açıklanmıştır. Alanya'da da en çok merak edilen bu hususta yakın zamanda halkımızı bilgilendireceğiz. Adayımız en kısa sürede belirlenecektir. Bu noktada amacımız bir aday gösterelim işimize gücümüze bakalım değildir. Belediyeyi almak için nasıl bir adayla yola çıkmamız gerektiği hususunu ayrıntılı ve özenli bir biçimde değerlendiriyoruz. CHP Alanya İlçe örgütü olarak iddialıyız."dedi.





Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 13:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83