FETÖ İÇİN BİLGİ MASASI KURULDU

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, teröre kesin çözüm, devletçe ve milletçe topyekün mücadele için imza kampanyası başlattı.

FETÖ İÇİN BİLGİ MASASI KURULDU

 Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü halkı bilgilendirmek amacıyla “Amerikancı - Fethullahçı Teröre karşı kesin çözüm için devlet ve milletçe topyekûn mücadelede ben de varım” diyerek halkı bilgilendirme masası açtı. Her gün saat 17:00'da Atatürk Anıtı karşısına kurulan masada Amerikancı-Fethullaçı kalkışmalara karşı topyekün nasıl mücadele edileceğinin anlatıldığını belirten ilçe sekreteri Evren Kurtoğlu yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ve halkı bu süreçte doğru bilgiye ulaştırmak için çaba harcadıklarını söyledi. 

banner111
Bilgilendirme masasında aynı zaman da TBMM’ye teslim edilmek  üzere imzada toplayan Vatan Partisi 10 gün boyunca halkı Atatürk Anıtı karşısında bilgilendirecek. 

TBMM’ye verilmek üzere hazırlanan imza metni şöyle:

Teröre Karşı Kesin Çözüm için
Devlet ve Milletçe Topyekûn Mücadelede
Ben de Varım
Bugün Türkiye, millet ve devlet olarak ABD emperyalizminin bombalarına ve darbe girişimlerine göğüs germektedir. Bombalara karşı mücadelede ben de varım.
Ordumuzun, polisimizin ve köy korucularımızın, bölücü terör örgütünü hendeklere gömen mücadelesini destekliyorum.
ABD ve İsrail’in Barzanistan’dan Doğu Akdeniz’e uzanan bir koridor açma girişimi, Türkiyemiz için öncelikli tehdittir. Bu tehdidi göğüslemede ben de varım.
Vatan bütünlüğümüz için, devlet ve milletçe topyekûn mücadele zamanı gelmiştir. Ben de varım.
Bütün milletimizi, siyasal partileri, sendikaları, meslek odalarını ve kitle örgütlerini, Türkiye Cephesinde sımsıkı birleşmeye çağırıyorum.
Millî Dayanışma Programının başarıya ulaştırmak için ben de varım.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2016, 15:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83