'Hayır' masasına yoğun ilgi

Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü “Hayır” bilgilendirme masasını bir basın açıklaması düzenleyerek açtı. Atatürk Anıtı karşısında açılan masaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Halk oylamasının olumsuzluklarını bu masadan öğrenebileceklerini söyleyen İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, 15 Nisan’a kadar hergün 15-20 saatleri arasında halkı neden hayır denmesi konusunda bilgilendireceklerini bildirdi.

'Hayır' masasına yoğun ilgi
Vatan Partisi adına parti sözcüsü Mehmet Demiryürek’te açılışta basın açıklaması yaptı. Demiryürek’in “Hayır” bilgilendirme masasında yaptığı basın açıklamasının ayrıntıları şu şekilde:

Anayasa Değişikliği adı altında milletimize dayatılan referandumla Türk Milleti’nin egemenlik simgesi olan TBMM’nin yetkileri yok edilmek isteniyor. Şimdi Türk Milleti bunu oylayacak. Amaç milletin egemenliğini meclisten alıp tek adama devretmek ve bir kişinin 80 milyona hükmetmesini sağlamak. 

Buradan öncelikle ifade ediyoruz ki evet diyende, hayır diyende Türk Milletidir. Şunu herkes bilsinki Türk Milletini birbirine düşürmeye kimsenin gücü yetmez. Ancak milletimizin önüne başkanlık sistemini koyanları uyarıyoruz. Şu an Atatürk’ün bıraktığı parlamenter sistem dururken önümüze konan başkanlık sistemi milleti böler, hükümetsiz bir devlet yapısı ortaya çıkarır, dış tehditlere karşı ülkenin direncini zayıflatır. Dünyada örneği bulunmayan bu sistem Türkiye’yi böler. Bu bir tuzaktır. İktidarı ve milletimizi uyarıyoruz bu tuzağa düşmeyelim. Milletimizin birliği için 'hayır' da birleşelim. Emin olun ki 'hayır' seçeneği milletimizle birlikte ülkemizi yönetenlerinde kurtuluşu olacaktır.

İç ve dış siyasetteki yanlış uygulamalarla başta Alanya olmak üzere tüm ülkemizde turizmi mahveden siyasetin uygulayıcılarına 'evet' diyecek miyiz? Meclisin yetkilerinin bir kişiye devredilmesine ve yetkisiz bir meclisin oluşmasına onay verecek miyiz? Ankara’nın göbeğinde terörist Barzani’nin paçavrasının göndere çekilmesine itiraz etmeyenlere ülkenin tapusunu verecek miyiz? Ege Denizinde burnumuzun dibinde bulunan ve bize ait olan adalara ve kayalıklara Yunanistan’ın el koymasına sesini çıkarmayanlara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini sahipsiz bırakanlara ve 15 yılda tüketim ve borçlanma ekonomisi uygulayarak özellikle gençlerimizin işsiz kalmasını sağlayanlara evet diyecek miyiz?

"Hepsine hayır diyeceğiz"

Şimdi bu hayırlı masamızı hep birlikte açıyoruz. Bu masa tek adam olmak isteyeni de ona gönülsüz de olsa sahip çıkmaya çalışanları da kurtaracak bir masadır. Memleketimiz için Alanya’mız için hayırlı olsun. 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83