'Keşke 'Evet' oyu verseydim diyecekler'

AK Parti İlçe Başkanı Berberoğlu, "Yeni Anayasa'ya ne AK Parti'nin, ne de Cumhurbaşkanımızın ihtiyacı yok ama Türkiye'nin ihtiyacı var. Bugün Yeni Anayasa'ya karşı çıkanlar, bir gün gelecek, 'Keşke evet oyu verseydim" diyecekler" dedi.

'Keşke 'Evet' oyu verseydim diyecekler'

 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla Yeni Anayasa'nın referanduma götürülmesi oyçokluğuyla kabul edildi. TBMM Başkanlığı'nın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulacak olan Yeni Anayasa referandumunun da 2 veya 9 Nisan'da yapılması planlanıyor. Yeni Anayasa referandumu süreci öncesi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, milletvekillerine 7 Şubat itibariyle sahaya inme talimatı verdi. AK Partili milletvekilleri, 7 Şubat itibariyle sokağa inerek, Yeni Anayasa'nın önemini seçmenlere anlatıp, sandıkta evet oyu kullanmalarını önerecek. 

banner111
"GEREKİRSE YEMEK YEMEYECEĞİZ"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun kaptanlığında Alanya'da 7 milletvekiliyle sahada olacaklarını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ve en eski üyeden, en yeni üyeye kadar herkes sahada olacak. Yeni Anayasa referandum sürecinde var gücümüzle çalışacağız. Gece uyumayacağız, gündüz oturmayacağız. Gerekirse yemek bile yemeyeceğiz ama Yeni Anayasa'yı referandum sürecinde Alanyalı hemşerilerimize anlatıp, onların sandıkta evet oyunu da kullanmalarını sağlamak istiyoruz" dedi. 

"ALANYALILAR KATKI SUNACAKTIR"

Berberoğlu "Yeni Anayasa, ne AK Parti'nin, ne de Cumhurbaşkanımızın ihtiyacıdır. Bu Yeni Anayasa'ya Türkiye'nin ihtiyacı vardır. Bugün Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için Türkiye'nin Yeni Anayasa'yı çıkarması, Türkiye'yi yönetenlerin daha güçlü olması gerekiyor. Ve Yeni Anayasa ile birlikte Türkiyemiz daha da güçlenecek, bu ülkeyi yönetenlerin eli daha da kuvvetlenecektir. Bugün Yeni Anayasa'ya karşı çıkanlar olabilir ama yarın onlar da görecek ki, Yeni Anayasa'nın Türkiye'ye ne kadar katkısı olacağını görüp, bir gün 'Keşke evet oyu verseydik' diyecekler. Milletimiz gerçekleri görüyor ve Alanyalıların da Yeni Anayasa'ya katkı sunacağına yürekten inanıyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2017, 07:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83