MHP Alanya'yı afişlerle donattı

MHP Alanya İlçe Teşkilatı 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında şehrin bir çok bölgesine dev afişler astı.

MHP Alanya'yı afişlerle donattı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmalarına son hızla devam ediyor. Kongreden delegelerin oylarının hemen hemen tamamını alarak güven tazeleyerek çıkan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi dur durak bilmiyor.

Kapı kapı dolaşarak referandumda vatandaşlardan destek isteyen MHP İlçe Teşkilatı, Alanya'nın pek çok bölgesine dev afişler astırdı. Afişlerde özellikle 'Devlet Bahçeli' ve 'evet' vurgusu yapıldı. Ayrıca afişlerde "Hakimiyet Allah'ın, Egemenlik Milletindir. Teminatı Devlettir" ve "Millet İçin, Devlet İçin, Cumhuriyet İçin, Türkiye İçin; Evet" gibi sloganlar da yer aldı. Özellikle parti binasının önüne asılan devasa büyüklükteki afiş partililer tarafından büyük beğeni topladı. 

Nazilli'yi unutmadılar

Öte yandan hain terör örgütlerinin şehit ettiği Coşkun Nazilli'nin şehitlik mertebesine ulaştığı yıl dönümünü unutmayan MHP'li Türkdoğan ve yöneticiler, Nazilli'nin mezarını ziyaret ettiler. Adana'dan gelen Nazilli'nin polis arkadaşları ve şehit ailesi ile MHP'li yöneticiler bir de yemek yediler. Dualarla anılan Nazilli'nin anısını yaşatacaklarını belirttiler.

Kadın Kolları pazara çıktı

MHP Alanya İlçe Kadın Kolları da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dün sokağa inen kadınlar vatandaşlardan destek isteyip 'evet' yazılı afişleri vatandaşlara dağıttılar. MHP Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut önderliğindeki kadınlar Şevket Tokuş Caddesi ve Alanya Pazar Pazarı'nda esnaflarla tek tek görüşerek destek istediler, bilgilendirmede bulundular.




MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve MHP Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut'un 16 Nisan'a kadar aralıksız her gün sokağa inerek vatandaşlarla birebir görüşerek çalışmaları sürdüreceği belirtiliyor.

'Esnafla buluştular'

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan ve ekibi bugün Alanya Hali ve Alanya Halk Pazarı'nda esnafla buluştular ve referandum için destek istediler.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 10:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83