ŞEHİDİMİZİN OĞLU CHP MİTİNGİNDE

Geçtiğimiz aylarda şehit olan polis memuru İbrahim Halil Aksoy'un oğlu 12 yaşındaki Mehmet Aksoy CHP sevdalısı çıktı. Mitinge katılan Mehmet, Kılıçdaroğlu ve Baykal'la fotoğraf çektirdi.

ŞEHİDİMİZİN OĞLU CHP MİTİNGİNDE
Geçtiğimiz aylarda Alanya şehit haberiyle sarsılmış, polis memuru ibrahim Halil Aksoy'un cenazesi Alanya'yı yasa boğmuştu. Aksoy'un şehit olmasının ardından tüm Alanya seferber olarak şehidimizin ailesine sahip çıkmıştı. Şehidimizin çocuklarından 12 yaşındaki Mehmet Aksoy bugün CHP'nin mitingine katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nu oldukça sevdiğini belirten Mehmet, Alanya - Gazipaşa Havalimanı'na Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya gitti. Mehmet, burada Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet'le yakından ilgilenirken ikili arasında kısa bir sohbette geçti. 

Şehidimizin oğlu Mehmet daha sonra Alanya'daki miting alanına geldi. Burada Deniz Baykal'ın yanına giden Mehmet, Baykal'la da fotoğraf çektirdi, sohbet etti. Mehmet'in miting boyunca elinde bayraklarla Kılıçdaroğlu'na destek verdiği göründü.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2015, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83