Toklu kritik istişare toplantısına katıldı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Mimar Mustafa Toklu 4'üncü Bölge İl Başkanları İstişare toplantısına katıldı.

Toklu kritik istişare toplantısına katıldı
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Toklu, Kırşehir il başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen 4'üncü Bölge İl Başkanları İstişare toplantısına katıldı.

Kırşehir'de düzenlenen toplantıda konuşma yapan Mimar Mustafa Toklu "AK Parti ülkemizin gelecegine çok önem veriyor. Burada ülkemizin geleceği olarak bizim sorumluluklarımız çok fazla. AK Parti Gençlik Kollarının her üyesi de bu bilinçle bu kararlılıkla hizmetlerine devam etmeli, ülkenin aydınlık yarınları için çalışmalıdır. 2023 hedefleri doğrultusunda gençlik kendi sorumluluklarını iyi bilmeli ve bu doğrultuda emin adımlarla yürümeldir." dedi. Toplantıda yaklaşan kongreler öncesi il başkanları ile fikir alışverişinde bulunan Toklu, il başkalarının kendi şehirleri ile ilgili analizleri dinledi. Mustafa Toklu toplantı sonrası kongrelerde belirlenecek adaylar ile ilgili teşkilat başkanlığına rapor sunacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83