Türkdoğan, büyükşehiri göreve çağırdı

Türkdoğan, büyükşehiri göreve çağırdı
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, 102 mahallede sivrisinek ve karasinek yoğunluğunun yaşandığına dair şikayet aldıklarını belirterek, yetkilileri göreve davet etti. Türkdoğan, ilaçlamalara yoğunluk verilmediği takdirde daha büyük sorunların ortaya çıkacağını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Gündeme ilişkin konularda görüşünü bildiren Türkdoğan, Alanya'da yaşanan sorunlara değindi. Son günlerde ilçenin büyük bir sorunu haline gelen sivrisinek ve haşere nedeniyle çok fazla şikayet aldıklarını belirten Türkdoğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne seslendi. Ayrıca, Alanya halkına koronavirüs salgınının bitmediğini hatırlatan Türkdoğan, sosyal mesafe ve maske kuralına vatandaşlarının uyması gerektiği konusunda çağrı yaptı.

MHP'DEN ÇAĞRI

Sosyal mesafe ve maske kullanım kurallarına uyulmamasından bahseden Türkdoğan, Alanyalı vatandaşları uyardı. Özellikle pandemi sürecinden etkilenen turizm sezonunun eski zamanlarına dönmesi konusunda bu kurallara uyması konusunda Türkdoğan, " Bilim Kurulu'nun açıklamalarına rağmen maske kullanımında eksiklik ve zafiyet görüyoruz. Yine bunun yanında sosyal mesafe kurallarının zaman zaman çiğnendiğini görmekteyiz. Bu sebeple de vaka sayılarında ciddi bir düşüş yaşanması gerekirken, yine dün itibariyle 980 civarında yeni vaka tespitinin olduğunu gördük. Buradan özellikle Alanya'da yaşayan bütün vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum. Malum bu koronavirüsten en çok etkilenen turizm şehri olan Alanyamız oldu. Alanya'da alınan tedbirleri uyumasından dolayı ciddi bir vaka sayısı yaşamadık. Bundan sonraki süreçte de Sağlık Bakanlığı'nın ve Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine hepimiz uyalım, maskemizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim" dedi.


'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

Esnafla ilgili konularda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını yineleyen Türkdoğan, "Esnafımızla ilgili MHP elinden gelen çabayı göstermekte. İnşallah hükümetimz gerekli tedbirleri alacaktır" diye konuştu.

'102 MAHALLEDEN ŞİKAYET ALIYORUZ'
Son zamanlarda Alanya halkının sorunu haline gelen sivrisinek ve kara sineğin çoğalmasına ilişkin kırsaldan merkeze birçok şikayet aldıklarını ifade eden Türkdoğan, "Son günlerde Alanyamızda ciddi anlamda özellikle sivrisinek ve karasinek noktasında bir yoğunlaşma olduğunu görüyoruz. Her yerde Alanya'nın her noktasında, kırsal mahallelerinden şehir merkezine kadar 102 mahalleden bu anlamda şikayet almaktayız. Büyükşehirde bu birimde çalışanlara, görevli ve yetkili arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen hassasiyetle özellikle sivrisinek, karasinek ve her türlü haşereyle mücadele noktasında çalışmalarına yoğunluk vermeleri gerekiyor. Aksi takdirde 15 Haziran itibariyle bu işlerden anlayan arkadaşlarımızın belirttiği kadarıyla lavradaki sinekler dahil ortaya çıkacak ve inanılmaz derecede rahatsızlık verecekler. Bu rahatsızlığın da bir an evvel kesilmesini rica ediyorum, yetkilileri göreve davet ediyorum" şeklinde konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 21:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83