Vatan Partisi seçim çalışmalarına hız verdi

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimleriyle ilgili çalışmalarına bugün Atatürk Caddesi Mola Kavşağı Atatürk Anıtı karşısında açtığı seçim masasıyla hız verdi. Seçim masasında Alanya’dan milletvekili adayları Hasan Faruk Kurtoğlu ve Tahir Sertkaya birer konuşma yaptı.

Vatan Partisi seçim çalışmalarına hız verdi
Milletvekili adaylarından Hasan Faruk Kurtoğlu konuşmasında şunlara yer verdi:

"Gördüğünüz gibi burada Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin Alanya kampanyasını başlatıyoruz. Diğer siyasi partiler gibi içinde yaşadığınız sıkıntıları temcit pilavı gibi tekrar etmeyeceğiz. Bu sıkıntıların çözümleri için yapacaklarımızı paylaşacağız. Üretim ekonomisini kuracağız. Sadaka değil, herkese iş vereceğiz, kaynakları faize kaptırmayacağız. Üreticiyi destekleyeceğiz. K.İ.T lerin özelleştirmesini durduracağız. Çin’le birlikte yatırım işbirliğine girip, aş ve iş sorununu kökten çözeceğiz. Şanghay İşBirliği Örgütüne katılacağız. Bölge ülkeleri ile iş birliğine girip, çiftçiye 2 TL'den mazot vereceğiz. Vatandaşlarımızın tüm kredi borçlarını yeniden yapılandırıp, herkese konut sağlayacağız. Çalışanlarımızın asgari ücretini yükselteceğiz. Emeklilere intibak yasası çıkaracağız. Sendikal örgütlenmenin önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Askeri eğitim kurumlarını ve GATA'yı yeniden açacağız. Parlamenter demokrasiyi yeniden kurumsallaştıracağız. Başımıza türlü, çeşitli bela açmaktan başka işe yaramayan NATO dan çıkacak, ABD üsleri TSK denetimine alınacaktır. Kandile üç ay içinde beyaz bayrak çektirilecek ve terör belası bitirilecek. Geri kalmış bölgelere devlet eliyle yatırım yapılıp kalkınması sağlanacak. Ana okulundan, üniversite bitene kadar tüm öğrencilere parasız eğitim, kültür, spor hizmeti sağlanacak. Kadına karşı ayrımcılığın, şiddetin ve tacizin kökü kazınacak. 

Rus uçağı düşürüldüğünde bu uçağın aslında Alanya turizmi üzerinden ekonomimize düştüğünü görüp derhal giriştiğimiz mücadele ile Rusya devlet başkanı Putin’e danışmanı Prof. Aleksandr Dugin’le ulaşılıp sorunun çözümü sağlanmış Rusya ile olan ilişkilerimiz normalleştirilmiştir. Vatan Partisinin bu olayda ve diğer olaylarda gösterdiği Kararlılık programımızın uygulanmasında aynen sürecektir."  

Milletvekili adaylarından Tahir Sertkaya’da şu vurguları yaptı:

24 Haziran 2018 Milletvekili Erken Genel seçimlerine Vatan Partisi Alanya listesinden aday gösterilmiş bulunmaktayım. Partimin şahsımı aday göstermesinden onur duyduğumu belirtmek isterim. Bu seçimlerde aynı zamanda Cumhurbaşkanı seçimleri de yapılacaktır ve 6 adaydan birisi de Vatan Partisi Genel Başkanı Dr.Doğu Perinçek’tir. Bildiğiniz gibi ülkemiz hem siyaseten hem de ekonomik olarak çok ciddi sorunlar içerisindedir. Komşularımızla sağlayamadıkları dostluk ve işbirliğinin bedellerini tüm ülke olarak çekiyoruz ve değişikliği sağlayamazsak daha da ağırlaşarak çekmeye devam edeceğimizden şüphemiz yoktur. AKP iktidarının dalgalı ilişkileri komşularımıza ve dostlarımıza güven vermemektedir. Sizler başta olmak üzere tüm seçmenlerimizden talebimiz şudur. Bu seçimlerin en önemli yanı ülkemizdeki TBMM merkezli hükümet rejimimizin değişecek olmasıdır. Tüm Cumhurbaşkanı adaylarını ve siyasi partileri 60-70 yıllık alışkanlıklarınızla değil de, sadece programları ile değerlendirip oy kullanmanızı İstiyoruz. Bu gelecek nesiller için çok önemlidir. Ülkemizin siyasi sorunlarının çözümü Avrasyada, ekonomik sorunlarının da çözümü üretim ekonomisindedir.

Ülkemizde ki ve komşularımızda ki terör destekleyicileri ile yapılacak işbirliklerinin sonucu ülkemizin iç güvenliğinin sıkıntıya düşmesi kaçınılmazdır. Tek bir oyunuz var ama unutmayın sandıklardan o tek tek atılan oyların çoğunluğunun verdiği karar çıkacak. Ya ülkeyi bu günlere getiren iktidar ve muhalefete devam diyeceksiniz ya da size sunulan bilimsel ve uygulanabilir çözümleri sunan Doğu Perinçek ve Vatan Partisi'ni iktidar yapacaksınız."

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83