Yeni hastanenin ilk bebeği o oldu

4 Aralık Pazartesi günü hastaların hizmetine açılan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni binasında, bebek heyecanı yaşandı.

Yeni hastanenin ilk bebeği o oldu
5 Aralık Salı günü saat 20.10 da dünyaya gözlerini açan Mazlum bebek hastanenin maskotu oldu. Emine ve Seyfettin Akın çiftinin 4. bebeği olan Mazlum bebeğin ilk ziyaretçileri ise hastane yönetimi oldu. Genç çifti hastane yönetimi tebrik ederek mutluluklar diledi. 

İlk doğum ve ilk bebek 

Anne Emine Akın, doğumun ardından doğumhanede bebeğini görünce bütün ağrılarının gittiğini söyledi. Akın, "Bebeğimi görünce hiçbir ağrım kalmadı. Çok mutluyum. Yeni hastanemizin ilk annesi olmak bana nasip oldu. Doktorum Kadın Doğum Uz. Özgür Özer, Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, hastane yönetimi ve tüm sağlık çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Doğumu gerçekleştiren Kadın Doğum Uz. Dr. Özgür Özer ise, "Yeni hastanemizin ilk doğumunu yapmak bana nasip oldu. Bu durum beni ayrı onure etti. Hastamızında, bebeğimizinde durumu oldukça iyi. Yeni hastanemizde, inşallah ekibimizle birlikte daha nice güzel mutluluklara, doğumlara, sevinçlere şahit olacağız." dedi. 

Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan yeni hastanenin şans meleğinin Mazlum bebek olduğunu söyledi. Dr. Tevfik Yazan, "Dünyaya gözlerini açarak merhaba diyen mazlum bebek bizim yeni hastanemizinde şansıdır. Bizlerde yeni yerimizde yeni binamızda ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hastalarımıza hizmet vereceğiz. İnşallah burada daha birçok güzel anlara şahitlik edeceğiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 10:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83