Yıldırım: Cumhur İttifakını destekliyoruz

BBP Alanya İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım partilerinin Cumhur İttifakını desteklediğini belirtti ve vatandaşlardan destek istedi:

Yıldırım: Cumhur İttifakını destekliyoruz
"Çok değerli Alanyalı dava arkadaşlarımız; kurumsal kimliğimiz olan hareketimizin siyasi yapısı BBP'nin 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliliği Seçimlerinde Cumhur İttifakı ile yapılan seçim işbirliği ile alınan kararına göre Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletvekili seçimlerinde Cumhur ittifakında da AK Partiye oy kullanılacaktır. Almış olduğumuz bu kurumsal kararımızın yanında olunulmasını gayret gösterilip en yüksek katıllım ile katkı sağlayıp  oy kullanılması önemle rica olunur. Bu seçimler istikrara vesile olsun, seçimler bir kavga aracı olmasın.
Sel gider kum kalır. Bu seçimde gidecek ama siz komşu olarak arkadaş olarak kalacaksınız. Üslubunuz yüz yüze bakmayı engelleyecek olmamalı. Elinizi uzatacak kadar birbirinize nezaket bırakmalıyız. Bu seçimlerin kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirerek istikrara vesile olmasını vatana ve millete hayırlar getirmesini yüce olan Allah'tan niyaz ederim."

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 17:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83