Alanya'nın yeni hastane yerini incelediler

Alanya'nın yeni hastane yerini incelediler
Alanya'nın Payallar Mahallesi'nde yapılması planlan 300 yataklı hastanenin büyükşehir meclisinden geçmesinin ardından, bakanlıkta harekete geçti. Sağlık Bakanlığı'ndan gelen ekipler, bölgede inceleme başlattı
Geçtiğimiz haftalarda Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Payallar Mahallesi'nde yapılması planlanan hastanenin oybirliği ile meclisten geçmesinin ardından, Sağlık Bakanlığı'ndan da yetkililer bölgeye gönderildi. Payallar Mahallesi'ne 300 yataklı olarak yapılacak hastanenin bulunacağı bölgeye Bakanlık mühendisleri görevlendirildi ve incelemelerde bulunuldu. Kısa sürede harekete geçen Sağlık Bakanlığı ekipleri, hastanenin yapılacağı bölgede yaptıkları incelemelerin ardından proje çalışmalarına başlayacak. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından tahsisi yaptırılan bölgede, hastanenin ihalesinin Ekim ayında yapılacağı , 2019 yılı bitmeden inşaat çalışmalarına başlanacağı bildirildi. 
Turizm ve Kültür Bakanlığı Müşaviri Sayın Hayri Çavuşoğlu, Alanya Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır, Alanya Orman İşletme kargı şefi Mevlüt Alice, Sağlık Bakanlığı’ndan gelen heyet ve Ak Parti Alanya Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Alanya'nın  Payallar Mahallesi Hamzalar mevkine yapılacak olan devlet hastanesi için yerinde inceleme yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 08:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83