Alanya'nın yeni hastanesine yeni doktor atandı

Antalya Kamu Hastaneler Birliği’ne bağlı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atanan Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı göreve başladı.

Alanya'nın yeni hastanesine yeni doktor atandı
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ataması yapılan Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer Çakır’ın görevine başlaması ile birlikte daha önceden olmayan Gastroenteroloji ve Hepatoloji Bölümü üzerine hasta ve hasta yakınlarına yeni bir hizmet verilmeye başlandı. 


ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan; Sağlık Bakanlığı’nın destekleri, Antalya KHB Genel Sekreterliği’nin girişimleriyle, Alanya EAH’nin sağlıkta büyük ve güçlü bir ivme kazandığını belirtti. Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan; yeni hastanenin hizmete açılmasıyla birlikte yeni branşların açılması yeni hekimlerin atamalarının yapılması noktasında çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti. Büyüyen kadromuzla ve aramıza yeni katılan meslektaşlarımızla birlikte yeni binamızda daha kaliteli bir hizmet vereceğimize inanıyorum diyen Dr. Yazan, hastaların hastaneden memnun ve güler yüzlü ayrılabilmeleri için hastane yönetimi olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini sözlerine ekledi. 

Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, “Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer Çakır’ın aramıza katılmasıyla birlikte sindirim sistemi, karaciğer, safra yolları ve pankreas hastalıkları ve bunların endoskopik tetkik ve tedavileriyle ilgili uzmanlık alanı olan gastroenteroloji alanında hastalarımıza hizmet vermeye başlayacağız. Aramıza yeni katılan meslektaşım Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer’e başarılar diliyorum.” dedi.  

12 Haziran 2017 Pazartesi gününden itibaren ALKÜ Alanya EAH’sinde hasta kabulüne başlayan Gastroenteroloji ve Hepatoloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer Çakır, “Amacım bu alanda hastalara en kaliteli ve en donanımlı hizmeti vererek, hastaların başka yerlere gitme mecburiyetini ortadan kaldırmaktır. Hatta hastanemizi bu alanda referans merkezi haline getirmeyi hedeflemekteyiz. Gastroenteroloji ve Hepatoloji Bilim Dalı olarak, Gastroözofageal Reflü Hastalığı, Gastritler, Üst ve Alt Sindirim Sistemi Hastalıkları, Akalazya, Barrett Özofagus, Yemek Borusu Hastalıkları, Mide ve Bağırsak Enfeksiyonları, Helikobakter Pilori, Karaciğer Hastalıkları, Kronik Hepatitler, Siroz, Viral Hepatitler, Otoimmun Hepatit, Primer Biliyer Siroz, Primer Sklerozan Kolanjit, Otoimmun Kolanjiopati, Safra Yolları Hastalıkları, Pankreas Hastalıkları, İnflamatuar Barsak Hastalıkları (Ülseratif Kolit, Crohn Hastalığı), Sindirim Sistemi Kanserleri, Pankreas Kanseri ve Safra Yolları Kanseri tanısını koyup, tedavisini yaptığımız hastalıkların bir kısmıdır. 

Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer Çakır Kimdir?

1978 yılında Konya/Bozkır'da doğmuştur. Lisans ve Yüksek Lisansını Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. İç hastalıkları uzmanlık eğitimini Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlamış olup, yandal uzmanlık eğitimini Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83