Minik hastalara 23 Nisan sürprizi

Miniklere bayram süprizi. Antalya Kamu Hastaneler birliğine Bağlı Alanya Eğitim Araşturma Hastanesi çocuk servisinde yatmakta olan miniklere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında süprizler yapıldı.

Minik hastalara 23 Nisan sürprizi
Alanya Belediyesi, Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ve Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi işbirliğinde yürütülen projede çocuklara boyama kitabı, türk bayrağı, balon, kalem ve meyve suyu verildi. ALKÜ öğrencileri palyoço ve renkli kostümler giyerek çocukları ziyaret etti. Miniklerle birlikte oyunlar oynayıp, şarkılar söylediler. Mutlulukları yüzlerinden okunan çocuklar çeşitli kostümler giymiş ALKÜ öğrencileriyle birlikte  gönüllerince eğlendi. Ebeveyinler düzenlenen organizasyondan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederek çocuklarımız burada hastalıklarını unuttular. Yüzleri gülüyor. Onları böyle mutlu görmek bizleride çok mutlu ediyor dedi. 

Alanya  Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, "Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97'nci yılını kutlayacaklarını hatırlattı.Dr. Yazan; “hastanemizde tedavi gören ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için  burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında birtakım sürprizler hazırlandık. Onların o gülümsemesi herşeye değer. Ve bir karşılığı yok." dedi.

Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Psikoloğu Esra Yemez de,çocuklarımızla güzel vakit geçirip bir parça hastalıklarını unutturmak istedik." dedi. Yemez, "Bu kapsamda ALKÜ  öğrencileri ile Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile öğrencilere çok teşekkür ederim. Alanya Belediyesi olarak böyle bir projenin içinde yer almaktan da çok mutluyuz." dedi. 

Etkinlik sonunda Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan , Psikolog Yemez ve ALKÜ öğrencilerine teşekkür belgesi takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83