Taylan Hoca, yeniden Anadolu Hastanesi'nde

Taylan Hoca, yeniden Anadolu Hastanesi'nde
Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen Özel Alanya Anadolu Hastanesi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Taylan Erdem Şahin'i güçlü hekim kadrosuna kattı.

2001 yılında Dokuz Eylül Tıp Fakültesi mezunu olan ve 2007 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde uzmanlığını alan, Kardiyoloji bölümünde büyük başarılara imza atıp, Türkiye genelinde adını duyuran Dr. Taylan Erdem Şahin, tıp hayatının 19 yılını meslek aşkıyla tamamlayarak, hastalarına ömür uzattıracak sağlık dolu işlemlerde bulundu. Dr. Taylan Erdem Şahin, Alanya Anadolu Hastanesi'nde ki görevine 2 yıl ara verip farklı çalışma ortamlarında çalıştıktan sonra, eski yuvası olan Alanya Anadolu Hastanesi'nde devam etme kararı aldı.
BAŞHEKİM YARDIMCISI OLDU
Alanya halkının da 11 senedir sevilen ve sayılan doktoru Şahin, aynı zamanda Anadolu Hastanesi'nde daha iyi hizmet verebilmek adına Başhekim Yardımcısı olarak da göreve başladı. Alanya halkının yanı sıra hastane kadrosu tarafından da coşkuyla karşılanan Şahin, Anadolu Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2020, 15:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83