" HAİNLİĞİN KAYNAĞI BELLİ "

Dün İstanbul Vezneciler’de çevik kuvvet otobüsüne, bugün de Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerçekleştirilen hain terör saldırılarına Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü’nden sert tepki geldi.

" HAİNLİĞİN KAYNAĞI BELLİ "

 Bu hain ve kahpe saldırıyı yapanlara ve bunlara arka çıkanlara lanetliyoruz diyen ilçe başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Artık şunu çok iyi görmekteyiz. ABD ve AB, ülkemize ve hükümetlere bize zararlı, kendilerinin bölgedeki çıkarlarına uygun olan bir konuyu dayattıklarında ve buna milli bir tepki ve direnç gördüklerinde ülkemizde mutlaka hain ve kahpe bir katliamın yapılması adet haline getirmişlerdir” dedi. ABD, PKK’nın Suriye kolu PYD’yi kendi kara gücü olduğunu ilan etmiştir. Bunu kabul etmemizi ve bu güç vasıtası ile Suriye’nin kuzeyinde oluşturulacak PYD Kürdistan’ı ile Kuzey Irak’taki Barzani Kürdistan’ını birleştirileceğini açıkça söylemişti. Akdeniz’e Kürt koridoru açma dayatması ülkemizin de bölünmesi projesi olduğu gerçeği karşı çıkmamıza neden olmuş, bunu tahammül edemeyen bu güçler daha önce diğer dayatmalarda yaptıkları gibi patlatma ve katletme eylemlerinin düğmesini basmışlardır diyen Kurtoğlu “Teröre karşı topyekûn mücadele etmenin yolu ABD’ye kullandırılan başta Adana’daki İncirlik Üssü, diğer üsler ve imkanlar derhal elinden alınmalıdır. PKK’nın terör örgütü olduğunu kabul etmeyen ABD’yle bütün ilişkiler askıya alınmalı ve ülkemizi terk etmeleri gerekliliği söylenmelidir” dedi.

banner111
Korkmuyoruz, kararlıyız.  Büyük Türk Milleti’nin desteği ile devletimiz bu ihanet şebekelerinin saldırılarını püskürtecektir diyen Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun basın açıklamasının detayları şöyle.
İstanbul Veznecilerde çevik kuvvet otobüsünün geçişi sırasında kalleş teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 polis şehit oldu, 5 sivil hayatını kaybetti. 36 yaralıdan 3'ünün durumu ağır. Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bombalı saldırı düzenlendi. Bombalı saldırıda 1 polisimiz şehit oldu, 2 sivil vatandaşın hayatını kaybetti, 30 kişinin de yaralandı. Ölenleri Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu hain ve kahpe saldırıyı yapanlara ve bunlara arka çıkanlara lanetliyoruz.

ABD ve AB güdümlü siyasilerimizin yaptığı olayları ve faillerini laf çevirerek gizlemektir. Bilerek veya bilmeyerek yaşananlar perdelenmeye çalışılıyor. Artık ülkemize ve bölgemize yapacakları hainlikleri açık, seçik ifade eden bu şer kuvvetlerle milli kuvvetlerimiz cephe cepheye gelmiştir. Bir yanda vatan savunmasını canına dişine takmış kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet güçlerimiz, korucular ve bunların arkasındaki Türk Milleti, Diğer yanda ABD, AB ve İsrail, bunların taşeronu Bölücü Terör örgütü PKK, PYD. Artık şunu çok iyi görmekteyiz. ABD ve AB ülkemize ve hükümetlere bize zararlı, kendilerinin bölgedeki çıkarlarına uygun olan bir konuyu dayattıklarında ve buna milli bir tepki ve direnç gördüklerinde ülkemizde mutlaka hain ve kahpe bir katliamın yapılması adet haline getirildi. Bunu istediklerini yaptırmada bir ikna vasıtası olarak kullanıyorlar. CIA şefi Türkiye uzmanı Henry Barkey Türkiye, Kürt açılımını tekrar başlatmaz ise 2016 yılı bir kargaşa yılı olur diye kehanette bulunmuştu ve tehdit etmişti. Bu talepler yerine getirilmeyip PKK hendeklere gömülmeye başlayınca, Ankara’da meydana gelen üç ayrı saldırıda 163 vatandaşımız hayatını kaybetmiş onlarca kişi yaralanmıştı. Arkasından İstanbul Sultan Ahmet ve Beyoğlu’nda meydana gelen patlamalarda onlarca kişi ölmüş, onlarca kişi yaralanmıştı. Şimdi Vezneciler katliamı yapıldı. Mardin Emniyet Müdürlüğümüze saldırıldı. 

ABD, PKK’nın Suriye kolu PYD’yi kendi kara gücü olduğunu ilan etmiştir. Bunu kabul etmemizi ve bu güç vasıtası ile Suriye’nin kuzeyinde oluşturulacak PYD Kürdistan’ı ile Kuzey Irak’taki Barzani Kürdistan’ını birleştirileceğini açıkça söylemişti. Akdeniz’e Kürt koridoru açma dayatması ülkemizin de bölünmesi projesi olduğu gerçeği karşı çıkmamıza neden olmuş, bunu tahammül edemeyen bu güçler daha önce diğer dayatmalarda yaptıkları gibi patlatma ve katletme eylemlerinin düğmesini basmışlardır. Faili başka yerde arayıp milletimizin kafasını karıştırmaya gerek yoktur. Şehirlerimizde terör katliamı yapanlar, PKK ya silah ve mühimmat verenlerdir. Açılım başlatılması için siyasi ve ekonomik baskı yapanlardır. PYD  terör örgütüne gözümüzün içine baka baka her türlü diplomatik teamüle hiçe sayan pişkinlikle bizim kara gücümüz diyen ABD bütün bu gelişmelerden sorumludur. Bütün bu nedenlerden ötürü NATO ile ilişkilerimiz sonlandırılmalı ve saldırı üssü olarak kullanılan Adana İncirlik üssünden ABD ve AB güçleri derhal çıkarılmalı ve bu güçlere üs kapatılmalıdır.

Korkmuyoruz. Kararlıyız.  Büyük Türk Milleti’nin desteği ile devletimiz bu ihanet şebekelerinin saldırılarını püskürtecektir. İkiyüzlü Almanya’nın aldığı Ermeni Soykırımı kararı karşısında TBMM de AKP, CHP, MHP gruplarının beraberce gösterdikleri milli beraberlik, terör saldırılarında da gösterilmeli, dostlarımızın ve milletimizin yüreğini ferahlatırken düşmanlarımıza yüreğine korku salınmalıdır.

Her türlü ikiyüzlülüğü yapıp komşularımızla aramızın bozulmasını teşvik eden bu güçler artık milletimiz tarafından tanınmaktadır. Süratle komşularımız Suriye, Irak, İran, Rusya ile ilişkilerimiz normalleştirip bölgemizde at oynatan bu güçlerin oyununu son vermeliyiz. Bu sayede bölgemiz ve ülkemiz barış ve refah toplumu haline getirilebilir. Kurulan bu tuzaklardan başka çıkış yolu yoktur.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 15:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83