ALANYA BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ

Alanya Belediyesi, personellerin hem mesleki hem de kişisel gelişimine yönelik eğitim seminerlerine, belli bir program dâhilinde devam ediyor.

ALANYA BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ

 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

banner111
Hizmet alımı kapsamında çalışan arazi ve büro personellerine bugün Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde işyeri hekimi, fizyoterapist ve iş güvenliği uzmanı tarafından iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Düzenlenen eğitime Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan personeller katıldı. İşyeri hekimi Sultan Özgen, işyeri temizliği, kişisel temizlik, meslek hastalıkları, ilkyardım gibi konularda çalışanlara bilgi verdi. Alanya Belediyesi Fizyoterapisti Erdem Demir tarafından da ağırlık kaldırma, iş aletleri kullanma ve benzeri konularda personeller bilgilendirildi.  İş Güvenliği Uzmanı Belma Tölegen ise iş güvenliği konusunda teknik bilgilere değinerek katılımcıların sorularını yanıtladı. 

ŞAHİN: “AMACIMIZ SIFIR İŞ KAZASI”

Periyodik aralıklarla verilen eğitimle ilgili değerlendirmede bulunan Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin; “Çalışanlarımızın, hem mesleki hem de kişisel gelişimine yönelik eğitimlerimiz belli bir program dâhilinde devam ediyor. Çalışanlarımızın can ve mal güvenli bizim için önemli.  Amacımız sıfır iş kazası.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 16:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83