Alanya, A Milli Futbol Takımımıza ev sahipliği yapacak

Alanya, A Milli Futbol Takımımıza ev sahipliği yapacak
2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda mücadele eden A Milli Takım, yarın Alanya’da Özbekistan ile karşılaşacak.

A Milli Futbol Takımımız yarın Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 21.00’da Özbekistan'ın karşısına çıkacak. Mücadelede, Sırbistan Futbol Federasyonundan Srdjan Jovanovic düdük çalacak. Jovanovic’in yardımcılıklarını Uros Stojkovic ve Milan Mihajlovic yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak. Özbekistan müsabakası öncesinde Ozan Kabak ve Cenk Tosun, sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılırken maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Milliler, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'ndaki üçüncü maçını ise 8 Haziran Cumartesi günü Fransa ile Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak. Özbekistan maçı öncesi Alanya'nın ve Mahmutlar bölgesinin tanınmış turizmcilerinden Muammer Kodal ve Yasin Aksu’nun sahibi olduğu ve Kodal Grup tarafından yapımı tamamlanan The Lumos Deluxe Resort Hotel’de konaklayacak olan A Milli Futbol Takımı, zorlu mücadele öncesi moral depolayacak. 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2019, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83