Alanya Belediyespor tarih yazdı

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Ankara'da Karamürsel İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek en iyi üçüncü olarak adını birinci lige yazdırdı.

Alanya Belediyespor tarih yazdı
Bu sezon ilk kez yer aldığı Erkekler Voleybol 2. Ligi'nin play off mücadeleleri sonucunda üçüncü olan Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, 'en iyi üçüncü' olarak 1. Lig'e yükseldi

Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, bu akşam önemli bir başarıya imza atarak tarihinde ilk kez Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi. Normal sezonu 3. tamamlayan ve play off oynamaya hak kazanan kırmızı beyazlılar, Konya'da yapılan yarı final mücadelelerinden firesiz çıkmış ve Ankara'daki finalleri oynamaya hak kazanmıştı. Önceki gün başlayan final mücadelelerinde 2 galibiyet, 1 de yenilgi alan Alanya Belediyespor, bugün Karamürsel ile final mücadelesine çıktı.


 ÜST LİGDEN TAKIM ÇEKİLİNCE...

Alanya Belediyespor bu akşam oynanan mücadelede Karamürsel'i 3-1 yenmesine rağmen, sıralamada 3. sırada kaldığı için 1. Lig'e yükselemeyecekti. Fakat Erkekler Voleybol 1. Ligi'nden bir takımın ligden çekildiğini açıklamasının ardından, Alanya Belediyespor 'en iyi üçüncü' olarak Voleybol 1. Ligi'ne yükseldi.


"DUYGULARIM TARİFSİZ"

Sezon başında Alanya Belediyespor'u 1. Lig'e çıkarma sözü vererek takımın başına gelen Antrenör Serdar Esen de, 3-1 kazanılan Karamürsel maçının ardından büyük sevinç yaşadı. Oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen Esen, "Hak ettiğimiz gibi 1. Lig'deyiz. Tüm camiamızı, oyuncularımızı, yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum. Şuan duygularımı tarif etmekte zorlanıyorum" ifadelerini kullandı.


BAŞKAN ERKEN,”1.LİG ALANYAMIZA HAYIRLI OLSUN”

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, rakibi Karamüesel İdman Yurdu’nu 3-1 yenerek 5 puanla en iyi 3. takım olarak Alanya voleybol tarihinde ilk kez averajla 1.Lig’e yükselen Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı’nı gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Takımın sezon başında ortaya koyduğu hedefi yakaladığını söyleyen Erken, “Takım bu başarıyı hak etti. Takımımızın gelecek sezon 1. Lig’de ilçemizi temsil edecek olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu başarıda imzaları bulunan başta maddi manevi desteğiyle bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanım Adem Murat Yücel’e, takımımıza, Antrenörümüz Serdar Esen ile Lale Ertekin’e, teknik kadroya, yönetim kurulu üyelerime ve bizi hiç zaman yalnız bırakmayan taraftar grubumuza, spor severlere ve Alanya kamuoyuna sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Takımımıza önümüzdeki sezon 1. Lig’de başarılar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 22:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83