Alanya ve Antalya dostça!

2018 FIFA Dünya Kupası eleme maçlarında A Milli Takım'ın Kosova ile yapacağı maç nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arada Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.

Alanya ve Antalya dostça!

 Aytemiz Alanyaspor hazırlık maçında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

banner111
Aytemiz Alanyaspor, lige verilen arayı Antalyaspor hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Belek'te Regnum Otel sahasında oynanan karşılaşmaya turuncu yeşilli takım Haydar, Erhan, Birol, Ba, Berkan, Gökay, Fofana, Efecan, Aissati, Sajad ve Ayite ilk 11'i ile başladı. Karşılaşmanın 7'nci dakikasında ceza sahası içerisinde Fofana topu elle oynayınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Serdar gole çevirdi: 1-0. 11'inci dakikada turuncu yeşilli takım seri paslaşmalarla rakip kaleye yüklendi. Aissati'nin pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Fofana yerden şutla eşitliği sağladı: 1-1. 20'nci dakikada Jevtovic'in sağdan ortasında Birol ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi: 2-1. 34'üncü dakikada bin pozisyonda sakatlanan Erhan yerini Candeias'a bıraktı. Karılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. 
Karşılaşmanın 2'nci yarısına turuncu yeşilli takım Alişan, Efecan, Suley, Ba, Berkan, Fofana, Aissati, Candeias, Vagner Love, Sajad ve Ayite 11'i ile başladı. Karılaşmanın 61'inci dakikasında Ayite'den aldığı pasta topu ceza sahası dışında kontrol eden Candeias çok sert ve düzgün bir şutla fileleri havalandırdı: 2-2. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2016, 22:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83