Alanya'ya değil Antalya'ya geldi

Alanyaspor'a geleceği iddia edilen Djourou Antalyaspor'a imza attı.

Alanya'ya değil Antalya'ya geldi
Alanyaspor, bir dönem Arsenal forması da giyen Johan Djourou ile temas halinde olduğu iddia edilmişti. Dün gece İstanbul üzerinden aktarmalı Antalya'ya gelen Djourou'nun Alanyaspor için şehre geldiği iddia edilmişti. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Alanyaspor ile Djourou arasında transfer için son detaylar konuşulacaktı. Ancak gerçek bugün ortaya çıktı. Djourou Alanyaspor'a değil Antalyaspor'a imza attı. Antalyaspor'un transferi kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

UÇAKTAN FOTOĞRAF ATMIŞTI

Djourou dün gece sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşmıştı. Uçaktan İstanbul'un fotoğrafını atan Djourou, Türkiye'ye gelerek Alanyaspor ile görüşme yapacağı iddia edilmişti.

ARSENAL FORMASI GİYDİ

1.91 boyundaki tecrübeli stoper futbol hayatına Etolie Carouge'de başladı. Arsenal'ın henüz 16 yaşında kadrasuna kattığı İsviçreli yıldız futbolcu Arsenal forması altında uzun süre mücadele etti. Birmingham, Hannover 96 ve Hamburg gibi takımlarda kiralık olarak da forma giyen Djourou en son 2014 yılında 2.8 milyon bonservis bedeli ile Hamburg'a transfer olmuştu. Djourou geçtiğimiz günlerde sözleşmesini Hamburg ile karşılıklı olarak fesh etti.  

Kariyerinde 276 maça çıkan Djourou 3 gol 8 asiste imza attı.  İsviçre Milli Takımı’nda da 67 kez forma giyen 30 yaşındaki defans oyuncusu, geçen sezon 16 karşılaşmada görev yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 13:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83