Alanyaspor hocasından maç yorumu

Aytemiz Alanyaspor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, Evkur Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi.

Alanyaspor hocasından maç yorumu
Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın cezası nedeniyle Aytemiz Alanyaspor’u sahaya çıkaran yardımcı antrenörü Murat Şahin, “Atmosfere baktığımızda alınan 1 puan bizim için iyi. Beşincilik mücadelesi olan bir maçtı, iki tarafta da birer puanla ayrıldı. Bundan sonra kalan 6 haftada kendimize yukarılarda bir yer arıyoruz. Bunun için de mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
Teknik direktör Sergen Yalçın’ın cezalı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Şahin, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın genelinde çok enteresan bir maç oldu. Maçın başları bizim için çok zordu birinci, ikinci penaltı, kırmızı kart yedik. İlk yarı oyun sistemimizde özellikle orta sahada sıkıntılar yaşadık, pozisyonlar verdik. Kırılma anları vardı aba on kişi elimizden geleni yapmaya çalıştık” dedi. 1-1’den sonra on kişi kaldıklarını ve savunma yaptıklarını kaydeden Şahin, “İlk yarı oyun sistemimizde özellikle orta sahada sıkıntılar bazı yaşadık, pozisyonlar verdik. Maçın kırılma anları vardı ama on kişi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. 1-1’i yakaladıktan sonra maç bizim için savunma ağırlıklı olmaya başladı. Çocuklar ekstra atılan arkadaşları için biraz daha fazla mücadele ettiler. 80. dakikadan sonra maçı lehimize çevirecek bir pozisyon da yakaladık. Bugün ki atmosfere baktığımızda alınan 1 puan bizim için iyi. Beşincilik mücadelesi olan bir maçtı, iki tarafta da birer puanla ayrıldı. Bundan sonra kalan 6 haftada kendimize yukarılarda bir yer arıyoruz. Bunun için de mücadelemize devam edeceğiz” dedi. 

4 DAKİKA SONRA VAR’A GİTTİ

Şahin, bir gazetecinin, ‘Penaltı pozisyonları için ne diyeceksiniz?’ sorusuna yanıt veren Şahin şunları söyledi: “İlk pozisyonda hakem bile 4 dakika sonra VAR’a gitti. Çözmekte zorlandı. Yüzde 50-50 pozisyondu. Verse de olur, vermese de olurdu. İkinci penaltı Ceyhun’un yaptığı gereksiz bir hareketti. Sarı kartı olan bir oyuncunun bunu yapması doğru değildi. Hakem tutuk maç yönetti. Futbolda var, hakemlerde insan. VAR pozisyonları bu kadar inceleyip, penaltıyı vermesi doğru değil. 4 dakika izleyip, dönüp penaltıyı vermek bence olmuyor” cevabını verdi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2019, 22:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83