Alanyaspor Sivas'ta 3 puan arayacak

Süper Lig temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor bugün Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Alanyaspor Sivas'ta 3 puan arayacak
Ligden düşmemek adına puana ihtiyacı olan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 33. hafta maçında Sivasspor'a konuk olacak. Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda bugün saat 19.00'da başlayacak karşılaşma BeIN SPORTS 2'den naklen ekranlara gelecek.

HAKEM ULUSOY


Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta hakemlerini geçtiğimiz günlerde açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor arasındaki mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Alper Ulusoy yönetecek.

13 Mayıs tarihinde Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan mücadelede Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

İŞTE RAKAMLARLA ZORLU MAÇ

-Sivasspor ile Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez bu sezon karşılaştı. Ligin ilk yarısında Alanya'da oynanan karşılaşma 1-1 berabere bitti.

-İç sahada oynadığı son dokuz maçın sadece birini kaybeden Sivasspor (6G 2B), tek yenilgisini Fenerbahçe'den aldı (1-2).

-Sezonun ilk 23 haftasında maç başına 0.9 puan alan Alanyaspor (6G 3B 14M), Mesut Bakkal geldikten sonra çıktığı dokuz karşılaşmada 1.7'lik bir ortalama tutturdu (4G 3B 2M).

-Alanyaspor deplasmanda oynadığı son dört maçın ikisini kazandı (1B 1M); ondan önceki altı karşılaşmanın tamamını kaybetmişlerdi. Alanyaspor'un Süper Lig'de deplasmanda art arda üç maçlık yenilmezlik serisi yok.

-Bu sezon Süper Lig'de kafayla en az gol atan iki takımdan biri Alanyaspor (3; Bursaspor'la birlikte).
Ligde şu ana kadar ceza sahası dışından 10 gol bulan Alanyaspor (Beşiktaş'la eşit), bu alanda sadece Kasımpaşa'nın gerisinde (11).

-Maçların 61-75'inci dakikaları arasında kalesinde en fazla gol gören takım Sivasspor (11), son 15 dakikada en çok gol yiyen ekip ise Alanyaspor (16).

-Bu sezon rakiplerine en az faul yapan dört takımdan ikisi Alanyaspor (439) ve Sivasspor (447) olurken; ligde Sivasspor'dan daha az sarı kart gören takım yok (60).

-Ligde Talisca'nın (7) ardından en fazla kafa golü atan oyuncu Hakan Arslan (5).

-Bu sezon Alanyaspor formasıyla 13 gol ve sekiz asistlik performans sergileyen Emre Akbaba, ligde en az sekizer gol ve asist yapmayı başaran iki oyuncudan biri (Garry Rodrigues'le birlikte; dokuz gol ve sekiz asist).

Muhtemel 11'ler:

Zorlu maç öncesi Sivas temsilcisinde eksik yada cezalı oyuncu bulunmazken, Aytemiz Alanyaspor'da Taha, Tzavellas ve N'Sakala cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. M'billa ve Fernandez de sakatlıkları nedeniyle takımlarını yalnız bırakacaklar.

Sivasspor: Ali Şaşal, Auremir, Bjarsmyr, Boye, Ziya, Saivet, N'Dinga, Bifouma, Robinho, Emre, Kone

Alanyaspor: Haydar, Gassama, Welinton, Birol, Berkan, Sackey, Maniatis, Efecan, Emre, Villafanez, Douglas

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83