Alanyaspor'un bugünkü rakibi Beşiktaş

Alanyaspor'un bugünkü rakibi Beşiktaş
Aytemiz Alanyaspor, üç haftalık galibiyet hasretini bitirip yeniden çıkışa geçmek istediği maçta daha önce yenemediği Beşiktaş'ı misafir ediyor. Halis Özkahya'nın düdük çalacağı karşılaşma saat 20.00'da başlayacak.
Süper Lig'de 24'ncü hafta, Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş karşılaşmasıyla başlayacak. Ligin zirvesini doğrudan ilgilendiren mücadeleye hem Alanyaspor hem de Beşiktaş galibiyet parolasıyla çıkacak. Zira kaybeden takım ile şampiyonluk yarışında olan takımlar arasında puan farkı da açılacak. Üst gruptan kopmak istemeyen iki takımın mücadelesinin oldukça çekişmeli ve zevkli geçmesi bekleniyor. Zorlu mücadele öncesi Aytemiz Alanyaspor'da idman eksiği bulunan Juanfran dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Beşiktaş'ta ise tek eksik Dorukhan Toköz.

ALANYASPOR SİFTAH YAPACAK MI?

Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş daha önce Süper Lig'de 7 kez karşılaştı. Bu maçların 6'sını Beşiktaş kazanırken 1 maçta ise eşitlik bozulmadı. Siyah-beyazlı takıma karşı henüz galibiyeti bulunmayan Alanyaspor, bu maçta ilki gerçekleştirip rakibini mağlup etmek istiyor.

BEŞİKTAŞ'TA 6 ALANYASPOR'DA 4 OYUNCU KART SINIRINDA

Aytemiz Alanyaspor'da dört oyuncu kart ceza sınırında bulunuyor. Efecan Karaca, Anastasios Bakasetas, Baiano ve Welinton Beşiktaş maçında kart görmeleri durumunda 25. haftada deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşecek. Siyah-beyazlı takımda Burak Yılmaz, Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir ve Tyler Boyd, Alanyaspor maçında sarı kart gördükleri takdirde, gelecek haftaki MKE Ankaragücü karşılaşmasında cezalı olacak.

HAKEM HALİS ÖZKAHYA

Karşılaşmada İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Halis Özkahya düdük çalacak. Yardımcıları, Mehmet Metin ve Samet Çavuş. Dördüncü hakem, Erkan Engin. VAR hakemi Atilla Karaoğlan ve AVAR hakemi Bahattin Duran. Alanyaspor, Halis Özkahya'nın yönettiği 8 maçta; 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Beşiktaş ise Özkahya ile 36 maçta 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020, 11:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83