'Bu takım şampiyon olacak'

Muratpaşa Belediyespor'la 2-2 berabera kalan Kestelspor teknik direktörü Ali Haydar Durusoy umutlarını asla kaybetmeyeceklerini söyledi.

'Bu takım şampiyon olacak'

Alanya Kestelspor dün oynanan Muratpaşa Belediyespor maçından 1 puan almıştı. Grupta son sırada bulunan Muratpaşa Belediyespor'a 2 puan kaptıran Kestelspor'un yükselme inancı devam ediyor.

'KÖTÜ OYNADIK'

banner111
Kestelspor Teknik Dürektörü Ali Haydar Durusoy inançlarının kırılmadığını söyledi. Dün ki oynanan maçta 1 puan kazanmadıklarını 2 puan kaybettiklerini belirten Durusoy, "Gereksiz telaş ve panik yaparak rakibin oyununa ayak uydurduk. Pas yapan futbol oynayan bir oyuncu grubuna sahip olmamıza rağmen bu tarz oyun ve skor bize yakışmadı. Mağlubiyetten beraberliğe gelmemize sevinenler mutlaka olacaktır, doğrudur kötü bir oyundan sonra beraberlik belkide bizi ligin sonunda şampiyon yapacaktır" dedi.

'ŞAMPİYON BİTİRECEĞİZ'

Takıma destek veren ve yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Durusoy, "Alanya ya mutlu bir şekilde galibiyet ile döndüremediğimiz için şahsım ve ekibim adına özür diliyorum. Ama şuna inanıyorum bu takım ligi 22-23 puanla lider ve şampiyon bitirecek. Sizlere ve oyuncularıma yürekten inanıyorum. Destekleriniz bizim için çok değerli. Bu hafta ve önümüzdeki hafta iki maç sahamızda oynayacağız bu maçlarda bütün Kestelspor taraftarlarını ve camiasını yanımızda görmekten mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 10:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83