Erol Bulut Alanyaspor'daki hedefini açıkladı

Erol Bulut Alanyaspor'daki hedefini açıkladı
Alanyaspor'un prensip anlaşmasına vardığı ve resmi imza atmaya hazırlandığı teknik direktör Erol Bulut, telefon bağlantısı ile konuştuğu canlı yayın Alanyaspor'un gelecek sezon ki hedefinin ligi bu sezonun üzerine bitirmek olduğunu söyledi.

Yeni sezon için Alanyaspor'un anlaşmaya vardığı teknik direktör Erol Bulut, telefon bağlantısı yaptığı TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Malatyaspor'un başarılı bir sezon geçirmesinde büyük katkısı olan Erol Bulut, "Malatya'da başarılı iki yıl geçirdik. Ligi ilk 5'te bitirerek, takımı Avrupa kupalarına getirme şansımız oldu. Bir de kupa yarı finali oynadık. Ama Yeni Malatyaspor ile yollarımız ayrıldı. Şimdi Alanyaspor ile birlikte yeni bir sayfa açıyoruz. Tabi onlarda bu sene sezonu 9. sırada bitirdiler. Burada ilk hedefimiz takımı bunun üzerine çıkarabilmek olacak. Kupada da hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar ilerlemek.  Zaten elde bir kadro var bu kadronun üzerine alacağımız 5, 6 transfer ile takımı daha iyi noktaya getirmeye çalışacağız" dedi.

'KADRO BOZULMADI'

Spikerin 'son iki yılda yükselen bir teknik adamsınız inanıyorum ki çok teklif gelmiştir. Alanyaspor'u tercih etmenizdeki etken neydi' sorusuna Erol Bulut şöyle cevap verdi: "Birkaç teklif geldi bize doğrudur. Alanyaspor'da takımın kemik kadrosu bozulmadı. Hemen hemen birçok takıma göre iyi kadro olduğunu düşünüyorum. Bizim bu kadronun üzerine alacağımız birkaç transfer ile daha iyi bir noktaya gelebilmenin çabasını göstereceğiz burada." 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2019, 17:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83