Erol Bulut'tan flaş Fenerbahçe açıklaması

Erol Bulut'tan flaş Fenerbahçe açıklaması
Fenerbahçe'nin Galatasaray'a 3-1 mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılacağı iddia edilirken, bu koltuğa aday olarak gösterilen Erol Bulut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yazılan ve çizilenlere kulak asmıyorum. Önemli olan Alanyaspor'da neler başarabileceğim" dedi.

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig’in 24. haftasında cuma günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular antrenmana taktik çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren idman, çift kale maç ile sona erdi.

"Önemli olan Alanyaspor'da neler başarabileceğim"

Fenerbahçe'nin, Galatasaray'a 3-1 mağlup olmasının ardından hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarıyla ilgili konuşmayacağını belirten Bulut, “Hali hazırda Alanyaspor’un teknik direktörüyüm. O yüzden ben buradaki işime konsantre oluyorum. Yazılan ve çizilenlere kulak asmıyorum. Önemli olan Alanyaspor'da neler başarabileceğim” dedi.

“İyi oynadığımız maçları maalesef kaybettik”

Beşiktaş maçı hazırlıklarına da değinen Bulut, en iyi şekilde çalışmalarının devam ettiği aktardı. Bulut, “Sadece futbolcularıma bugünü aktarmaya çalışıyorum. Son 3 maçımızda 1 puan almış olsak da, hem kupa hem lig maçlarında zor bir yarıştan çıktık. İyi oynadığımız maçları maalesef kaybettik. Sivasspor ve Gençlerbirliği maçı olsun 2 maçı alacak kapasiteye sahip bir takımız ama etkili gol pozisyonlarına girdik maalesef değerlendiremedik. İnşallah bu hafta itibariyle yeni bir çıkışa girmek istiyoruz. Bunu Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyetle inşallah başlangıcını yaparız” diye konuştu.

“İstatistikler sizin lehinize olsa da önemli olan gol atmak”

Bir gazetecinin ‘Alanyaspor’un performansında düşüş mü var?’ sorusunu yanıtlayan Bulut şunları söyledi:
“Takımın şu an ki olan performansına düşüş demeyelim. Biliyorsunuz ilk yarıda da bir dönem bu şekilde devam etti. Konsantrasyon eksikliği diyebiliriz. Çünkü takım gerçekten iyi oynuyor. İstatistiklere de baktığımızda üstün taraf biz olduk ama bu durum size 3 puanı getirmiyor. Ne kadar istatistikler sizin lehinize olsa da önemli olan gol atmak. Gol atamadığınız zaman maç kazanamıyorsunuz. Haliyle de puan alamıyorsunuz. Konsantrasyon eksikliği oldu onu bu hafta inşallah yapmayız ve istediğimiz 3 puanı alıp galibiyetle devam ederiz” cevabını verdi.

“Ben hiçbir bahanenin arkasına saklanmıyorum”

Sakat futbolcular hakkında da bulunan yapan Bulut, “Şu an ufak tefek sakatlıklarımız var. Campos, Salih, Ceyhun’un bir sakatlığı vardı ve Siopis aramızda yoktu. Orta sahada son 3 haftada hep değişken oynamak zorunda kaldık. Yine söylüyorum ben hiçbir bahanenin arkasına saklanmıyorum. Elimde 25 futbolcu var. Bunun 3'ü kaleci. Elimizdeki futbolcularla sezon sonuna kadar bu savaşın içinde olmak istiyoruz. İnşallah bunu istediğimiz şekilde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2020, 13:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83